• New
Квадратно Монтиране на стена KATAIS, корпус от Месинг, Струя с два Режима на пръскане, Распылительная Масажът Накрайник за Душ с превръщането отточна тръба на шарнирн?

Квадратно Монтиране на стена KATAIS, корпус от Месинг, Струя с два Режима на пръскане, Распылительная Масажът Накрайник за

Оценка на продукта:
BGN 23.94

Сума
В магазина

Отличен разход на вода идва със спрей с 18 висококачествени силиконови ароматно выпускными дупкиЛесен за почистване, просто се притиска, за да премахнете праха.МОНТАЖ : Размер на връзка G1/2", е подходящ за стандартен американски.Стенен монтаж, лесна инсталация. парите са гарантирани в рамките на 90 дни.Всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Материал : Масивна месинг материал + матово черен/хром/мат " никелова покритие, защита от надраскване, като се гарантира качество и дълготрайност.Придава на вашата баня, модерен, свеж вид.Регулируеми настройки на спрей и масаж. Посока на въртене нагоре / надолу / наляво / надясно разбърква се и среща на няколко опаковки за душата на различна височина в душата си за получаване на всеохватывающих усещания от душата.Хоризонтална Распылительная масажна глава. 18 от висококачествени силиконови чист контакти.Лесен за почистване, просто се притиска, за да премахнете праха.Размер съединение 1/2" подходящ за стандартен американски.Дюзи за монтиране на стена са лесни за инсталиране.Дължина 5 см (2 инча) х Широчина 5 см (2 инча).

Основни свойства

Type :
Brass Waist Spray Jet Feature

Избор на купувачи

Новини