• New
Колелото на Weiler 85014 12 с правоъгълни зъби Nylox, пълнител 80SC, дупка в оправке 2 , Втулка от композитен метал, произведен в САЩ (опаковка от 2 броя)

Колелото на Weiler 85014 12 с правоъгълни зъби Nylox, пълнител 80SC, дупка в оправке 2 , Втулка от композитен метал, произведен

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

Да комбинират висока плътност и превъзходно задържане на конци спиралите композитни джанти със стабилността на размери и удар метална конструкция на главинатаПо-високата плътност на запълване в сравнение с традиционните четки с метални облицовки. дебелината на предния панел 7/8 инча. 2" Дупка за беседки.Да комбинират висока плътност и превъзходно задържане на конци спиралите композитни джанти със стабилността на размери и удар метална конструкция на главината.По-високата плътност на запълване в сравнение с традиционните четки с метални облицовки. дебелината на предния панел 7/8 инча. 2" Дупка за беседки. 12-Инчов Правоъгълно колелото Nylox с конци спиралите, пълнител 80 SC, дупка в оправке 2 инча, ступица от композитен метал.Нашият опит в производството на абразивни материали в Weiler Abrasives датира от 1898 година, когато Джоузеф E. Вайлер започва производството на четки за производството на бижута в Пфорцхайме, Германия.Оттогава сме израснали и са се превърнали в световен производител на абразивни материали, обслужване на клиенти в повече от 80 страни, с почти 1500 служители по целия свят.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини