• New
Клещи KNIPEX Гаечен ключ, клещи и гаечен ключ в един инструмент (300 мм) 86 01 300 SB (карта на самообслужване / блистер)

Клещи KNIPEX Гаечен ключ, клещи и гаечен ключ в един инструмент (300 мм) 86 01 300 SB (карта на самообслужване / блистер)

Оценка на продукта:
BGN 32.96

Сума
В магазина

Гаранция на производителя не се отнася замества необходимостта в комплект с метрични и имперски гаечных ключове.гладка гъба за инсталиране на тръбопроводи с покритие, без да се повреди - работят директно с хром!.Регулируема инструмент за затягане.Също чудесно за улавяне, задържане, формоване и огъване на детайли. карта на самообслужване /блистер. Ключ-клещи 86 01 300 SB Елиминира необходимостта в комплект с метрични и имперски ключове.гладка гъба за инсталиране на тръбопроводи с покритие, без да се повреди - работят директно с хром!.Регулируема инструмент за затягане.Също чудесно за улавяне, задържане, формоване и огъване на детайли.Натиснете бутона за регулиране на детайла.Налягане гъба с нулев люфтом предотвратява увреждането на ръбове чувствителните компоненти.Почистените гъби осигуряват по-здрав захват; техният дизайн позволява гъвкаво регулиране на всякаква височина до определен максимален размер.Здрав захват hinging болта : липсата на случайно изместване.Принципът на храпового тип и осигурява бързо и лесно затягане и изключване на всички болтови съединения.На лоста прехвърлянето на по-10 : 1 за силно захващане. карта на самообслужване/блистер. : 9,5 мм Дебелина на връзката (B3) : 15,0 мм Дебелина на накрайници (B1) : 9.5 mm Разпоредбите на настройка : 24 Обемът гайки : 2 1/2 Обемът гайки : 68 мм.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини