• New
BESTonZON Хранителни Контейнери Кутия За хранителни Контейнери Свеж, Хладилник За Съхранение с Незалепващо Покритие Тава за Свеж Храна за Равиоли Хранителната Контей?

BESTonZON Хранителни Контейнери Кутия За хранителни Контейнери Свеж, Хладилник За Съхранение с Незалепващо Покритие Тава за

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

пластмасата ПО-свеж ХЛАДИЛНИК - Пластмасови кутии за храни с капаци запазват свежестта на продуктите и предоставят на правилния ред във фризера.FROZEN CRISPER - е Изработен от висококачествен материал, безопасен за употреба, за многократна употреба и издръжлив.ЧЕКМЕДЖЕТА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на КНЕДЛИ - за домашно използване в кухнята, в ресторанта.КОНТЕЙНЕРИ за РАВИОЛИ - Подходящи за равиоли, месо, морски дарове, зеленчуци и други продукти.КОНТЕЙНЕРИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ПРОДУКТИ , сейф в хладилника.Осъществяване на Списък 1 x Кутия за съхранение на кнедлите Характеристики - използване в кухнята на дома, в ресторанта и т., Контейнери за съхранение на храна. - Изработени от висококачествени материали, безопасни за употреба, за многократна употреба и трайни контейнери за равиоли. - безопасни в кутии за съхранение на кнедли в хладилника. - Размер : Около 30x20x5 см по-свеж в хладилника. - Подходящ за приготвяне на равиоли, месо, морски дарове, зеленчуци и други продукти, по-отчетливи в замразено състояние. - Материал : Пластмаса. - Пластмасови кутии за храни с капаци запазват храната свежа, ще направят вашата фризера добре организирани.Описание Товараконтейнеры за приготвяне на каша, са Изработени от безопасен за използване на материала.хладилник за приготвяне на свеж Този контейнер за храни предоставят голямо удобство в ежедневието си!.контейнери за съхранение на продукти за съхранението на продукти в хладилника.чекмеджета за съхранение на кнедли Този контейнер за равиоли ще се превърне в отличен помощник в кухнята.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини