• New
Удължител за дюзата Kadimendium Удължител Дюза за заваряване MIG, Удължител за Заваряване Кожух за Пречистване на Дюзи МИГ с Керамично Нокът Заваръчен Горелка Аксесоар з?

Удължител за дюзата Kadimendium Удължител Дюза за заваряване MIG, Удължител за Заваряване Кожух за Пречистване на Дюзи МИГ

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

【КЕРАМИЧНИ НОКЪТ】Дупка керамичен тип с коготком помага да се удължи дюза и много ефективно за бързо и лесно почистване от пръскиНамалете времето за почистване по време на заваряване. 【ЛЕКОТА НА РАБОТА】Удължител струйници и лесен за работа, тъй като само трябва да поставите острието от закалена стомана в сварочную горелката МИГ и въртящата се сварочную дюза, блокирующую пръски. 【СПЕЦИФИЧЕН дизайн】 Керамични външен вид, добър ефект на топлоизолация, конструкция тип нокът, снижающая вероятността за залепване на тел, подходяща за продължително заваряване. 【МАЛЪК ОБЕМ】Удължител струйници заваръчни удобно в переноске, той е с малки размери и не заема твърде много място в комплект с инструменти или заваръчната станция.Можете да сложите този удобен инструмент в своя набор от инструменти или на заваръчна маса. 【КАУЧУК + ПЛАСТМАСА】 Изработен от висококачествена пластмаса и гума, издръжлив и лесен, удължител за заваряване на ширмовката е незаменим инструмент при заваръчни работи. 【КЕРАМИЧНИ НОКЪТ】Дупка керамичен тип с коготком помага да се удължи дюза и много ефективно за бързо и лесно почистване от пръски.Намалете времето за почистване по време на заваряване. 【ЛЕКОТА НА РАБОТА】Удължител струйници и лесен за работа, тъй като само трябва да поставите острието от закалена стомана в сварочную горелката МИГ и въртящата се сварочную дюза, блокирующую пръски. 【СПЕЦИФИЧЕН дизайн】 Керамични външен вид, добър ефект на топлоизолация, конструкция тип нокът, снижающая вероятността за залепване на тел, подходяща за продължително заваряване. 【МАЛЪК ОБЕМ】Удължител струйници заваръчни удобно в переноске, той е с малки размери и не заема твърде много място в комплект с инструменти или заваръчната станция.Можете да сложите този удобен инструмент в своя набор от инструменти или на заваръчна маса. 【КАУЧУК + ПЛАСТМАСА】 Изработен от висококачествена пластмаса и гума, издръжлив и лесен, удължител за заваряване на ширмовката е незаменим инструмент при заваръчни работи.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини