• New
ZSEDP 3 Найлонова Четка с плетене на една Кука и Кабел Професионална Тънка Заостренная четка за акрил, акварели (Цвят: бял-Динозавър Doodle4)

ZSEDP 3 Найлонова Четка с плетене на една Кука и Кабел Професионална Тънка Заостренная четка за акрил, акварели (Цвят: бял-Динозавър

Оценка на продукта:
BGN 154.78

Сума
В магазина

Найлонов купчина четки не се разпространява по време на боядисванеСъвет представлява лента, двойно пресоване и се закрепва към дръжката, така че рока не се случва.Дървени дръжки ти дават повече възможности за контрол на четката по време на рисуване.Четка запазва формата и след почистване.Подходящ за акварельной, акрил, маслена живопис, плетене на една кука и т. Найлонов купчина четки не се разпространява по време на боядисване.Съвет представлява лента, двойно пресоване и се закрепва към дръжката, така че рока не се случва.Дървени дръжки ти дават повече възможности за контрол на четката по време на рисуване.Четка запазва формата и след почистване.Подходящ за акварельной, акрил, маслена живопис, на въдица с една кука, etc.Name : Набор от четки Материал : найлон, дърво, метал забележки : 1. При измерения ръчно, моля, имайте предвид разликата в 1-3 виж 2. От екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от снимките, моля, разберете, благодаря.Продава се само на основния продукт, другите бижута не се продават. Моля, внимателно измийте я след употреба, пазете в чистота и безопасност за повторна употреба!.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини