• New
BrightDaily Комплект от 12 Жълти Проблясващи на Мини-led конусни Свещи на батерии, Беспламенных Конусни Свещи за сватбена украса, Коледа, Деня на Благодарността -Батерии В ?

BrightDaily Комплект от 12 Жълти Проблясващи на Мини-led конусни Свещи на батерии, Беспламенных Конусни Свещи за сватбена украса,

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

❤【РЕАЛИСТИЧНО ТРЕПТЕНЕ】 Led конични свещи с проблясващи кехлибар светлина, корпус свещи слонова кост бял цвят и има "восъчни" започва да капе, които изглеждат като истински свещи ❤【БЕЗОПАСНО и Без МИРИС 】 Размер : 0,8 "Dx6.5" H, това е идеалният размер за sconces свещ, Материал : екологично чиста пластмаса, тези беспламенные свещ може да се използва, без да се притеснявате за пламък, безопасни за семейства с деца или домашни любимци. ❤【ПЕРФЕКТЕН ДЕКОР】 Тези беспламенные конични свещи са идеални за декорация на сватбени тържества, дома, партита по повод рождения ден, църкви, ресторанти и фестивални събития като Деня на благодарността, Хелоуин, Великден и Коледа. ❤【Опаковка】 12 x конусни свещи 【Батерия в комплекта не е включена】 за всяка конични свещи се изисква 2 батерии тип АА.При смяна на батерия свещ може да гори непрекъснато за повече от 15 дни. ❤【100% Удовлетвореност】 Ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние се стремим да предоставят на 100% задоволително обслужване и качествени продукти. ❤【РЕАЛИСТИЧНО ТРЕПТЕНЕ】 Led конични свещи с проблясващи кехлибар светлина, корпус свещи слонова кост бял цвят и има "восъчни" започва да капе, които изглеждат като истински свещи. ❤【БЕЗОПАСНО и Без МИРИС 】 Размер : 0,8 "Dx6.5" H, това е идеалният размер за sconces свещ, Материал : екологично чиста пластмаса, тези беспламенные свещ може да се използва, без да се притеснявате за пламък, безопасни за семейства с деца или домашни любимци. ❤【ПЕРФЕКТЕН ДЕКОР】 Тези беспламенные конични свещи са идеални за декорация на сватбени тържества, дома, партита по повод рождения ден, църкви, ресторанти и фестивални събития като Деня на благодарността, Хелоуин, Великден и Коледа. ❤【Опаковка】 12 x конусни свещи 【Батерия в комплекта не е включена】 за всяка конични свещи се изисква 2 батерии тип АА.При смяна на батерия свещ може да гори непрекъснато за повече от 15 дни. ❤【100% Удовлетвореност】 Ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние се стремим да предоставят на 100% задоволително обслужване и качествени продукти.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини