• New
Zylyzf USB Компютърен Говорител Дълбок Бас Стерео Звук Музикален Плеър, Тонколони за вашия Десктоп на Лаптопа Компютърен Високоговорител (Актуализация цвят: бял)

Zylyzf USB Компютърен Говорител Дълбок Бас Стерео Звук Музикален Плеър, Тонколони за вашия Десктоп на Лаптопа Компютърен

Оценка на продукта:
BGN 32.66

Сума
В магазина

** 【Елегантен, модерен дизайн】 Тази компютърна колона е не само технически иновации, но и по дизайнВ този случай сме избрали висококачествен ABS-лак, който обещава по-дълъг живот и защита от износване.Алуминиева сплав и led светлини също така му помагат да стане по-модерен. ** 【Лесна настройка и широко приложение】 Говорител за КОМПЮТЪР, изцяло захранван от USB plug на вашите устройства с помощта на универсален кабел AUX-in 3,5 мм, елиминира нуждата от електрически контакт. Аудиоинтерфейс 3,5 мм е подходящ за повечето музикални плейъри, телефони, КОМПЮТРИ, лаптопи, таблети, MP3 плейъри или други устройства. ** 【Разумна дължина на кабела】 като се има Предвид лекотата на използване, ние умишлено са увеличили дължината на кабела.Дължина на кабела между два високоговорителя на монитора е 43 инча (110 cm), и дължина на кабел от ключа свързан към устройството е 35,4 инча (90 см).Led колона може лесно да се постави във всяка стая, без да се отразява на външния вид. ** 【Превъзходно качество на звука】 В игровите колони се използват драйвери мощност от 5 W * 2, основната част бленда, затворен резонатор и нискочестотен усилвател. колона ще ви незабравима, чист и приятен стереозвук, ще превърнат вашия настолен компютър или лаптоп в прекрасна звукова система.Модерен и изключително колона за игра на PC с USB захранването ще запълни една стая звук за вашата музика, филми или компютърни игри. ** 【Дизайн с подсветка дишане】 подобрена атмосфера и ритъм.Уникален и приятен дизайн, идеален за всеки съвременен дом, офис и работно място.светлина може да бъде изключена в съответствие с вашите нужди.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини