• New
ABOOFAN 50 бр. Сватбени Пръстени За Салфетки Вечерни Пръстени За Салфетки Модерни Пръстени За Салфетки Поставки За Салфетки Обтегач за Салфетки Притежателя Коледен Ск?

ABOOFAN 50 бр. Сватбени Пръстени За Салфетки Вечерни Пръстени За Салфетки Модерни Пръстени За Салфетки Поставки За Салфетки

Оценка на продукта:
BGN 8.69

Сума
В магазина

ПРЪСТЕНИ за САЛФЕТКИ BLING - Изработени от трайни материали, пръстени за салфетки, изчислени за продължителна употребаПРЪСТЕНИ за САЛФЕТКИ - сватбени партита, абитуриентски бал, рожден ден и всякакви партита.ПРЪСТЕНИ за салфетки с кристали - сватба, абитуриентски бал, рожден ден, Коледа и празнични партита.ПРЪСТЕНИ ЗА вечеря САЛФЕТКИ - Тези пръстени за салфетки ще направи трайно впечатление на вашия булчински душ, сватба, парти в чест на годеж, фирмено събитие или елегантна вечеря с лъскави украшения.ПРЪСТЕНИ ЗА САЛФЕТКИ от МЪНИСТА - са Изработени от материал, от който са произведени пръстен за салфетки и се използва латекс.Списък на пакетите 50 x пръстени за салфетки Особености - Произведено от устойчив материал пръстен за салфетки, подходящи за продължителна употреба на притежателите на пръстените за салфетки. - Тези пръстени за салфетки ще направи трайно впечатление на вашия булчински душ, парти по повод ангажименти, корпоративно събитие или елегантна вечеря с помощта на блестящи пръстени за салфетки bling modern. - пръстен за салфетки за вашата сватба, абитуриентски бал, рожден ден, Коледа и празнични партита. - Цвят : син сватбени пръстени за салфетки. - Материал : Пластмаса обтегач за салфетки. - Размер : Около 13 x 4 x 0,2 см пръстен за коледни салфетки. -Изящна изработка прави креативни украса за вашето парти.неповторим аромат столовым бижутата придават пръстени за салфетки. - Луксозно и стилно украшение на масата за хранене, което ще красят празничната вечеря пръстени за коледни салфетки.Информация за стоки, Пръстени за салфетки с мъниста за сватбени тържества, абитуриентски бал, рожден ден, банкет, вечеря и всички видове партита. модерни пръстени за салфетки изящна изработка изработка ги прави креативни украса за вашето парти. поставки за пръстени за салфетки Искате нещо специално за декорация на вашето парти?Това е набор от пряжек за салфетки, изпълнени с глоба изработка. сватбени пръстени за салфетки, Изработени от здрав материал за по-дълга употреба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини