• New
BETAZOOER Двойна Поставка за лампа за Влечуги, Метална Регулируема Нагревателен Притежателя Лампи Плъзгаща се Светлина, идеална за Стъклен Терариум за Влечуги, Вивари?

BETAZOOER Двойна Поставка за лампа за Влечуги, Метална Регулируема Нагревателен Притежателя Лампи Плъзгаща се Светлина, идеална

Оценка на продукта:
BGN 11.99

Сума
В магазина

【Лесна употреба】 Нашия титуляр за лампи BETAZOOR reptile може да се регулира по височина и състоянието на абажура отделно максимална регулируема височина : 24 инча. 【Стабилна в използването на】 Тези влакчета за отопление на влечуги в основата са изработени от устойчив метал.Той е много стабилен и траен след инсталиране с помощта на прикачените винтове. 【Лесна инсталация】Стойка за лампа е необходимо само затегнете прикрепена с винтове и аксесоари в съответствие с инструкции за монтаж без допълнителни инструменти не се изисква. 【Широко приложение】 Притежателите лампи са подходящи за различни террариумов.Допълнителна метална скоба се инсталира в случай че имате нужда от 2 купола поради големия резервоар. 【Дълга гаранция】 BETAZOOER ще предостави гаранция 90 дни [100% възвръщаемост!] Гаранция за връщане на парите или на безплатен обмен.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.ти няма какво да губят!Превъртете страницата до върха и натиснете бутона "Добави в количката".

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини