• New
YOKIVE 5 бр. Бутилка за съхранение на химикали, Пластмасов съд с цилиндрична форма за съхранение на химически реактиви, са Отлични за лаборатории, магазини, фабрики (Бя?

YOKIVE 5 бр. Бутилка за съхранение на химикали, Пластмасов съд с цилиндрична форма за съхранение на химически реактиви, са Отлични

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

√ГЪВКАВОСТ - Наши лабораторни бутилки се използват за съхранение на течности, прах и проби в лаборатория, в класната стая, в складовете и фабриката са подходящи за класификация на опаковъчни материали в много сектори на промишлеността √ Което ПОЛУЧАВАТЕ - В комплекта влизат 5 лабораторни флакона височина 1.7 инча и диаметър 0,94 инча капацитет от 10 мл / 0,35 грама. √ НАДЕЖДЕН МАТЕРИАЛ - Тази бутилка е изработена от пластмаса, която има дълъг срок на служба, лек и водоустойчив и добра изолация. √ СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ - Тази бутилка е специално проектирана за съхранение на различни образци, като им выскальзывание и намокряне.Дизайн на скалата на корпуса на бутилката улеснява определяне на обема течност или твърдо вещество в бутилката. √ Моля, обърнете внимание - моля, проверете измерванията преди да поръчате, ако сте загрижени за размера. √ГЪВКАВОСТ - Наши лабораторни бутилки се използват за съхранение на течности, прах и проби в лаборатория, в класната стая, в складовете и фабриката са подходящи за класификация на опаковъчни материали в много сектори на промишлеността.√ Какво ПОЛУЧАВАТЕ - В комплекта влизат 5 лабораторни флакона височина 1.7 инча и диаметър 0,94 инча капацитет от 10 мл / 0,35 грама.√ НАДЕЖДЕН МАТЕРИАЛ - Тази бутилка е изработена от пластмаса, която има дълъг срок на служба, лек, непромокаем и притежава добра изолация.√СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН - Тази бутилка е специално проектирана за съхранение на различни образци, като им выскальзывание и намокряне.Дизайн на скалата на корпуса на бутилката улеснява определяне на обема течност или твърдо вещество в бутилката.√ Моля, обърнете внимание - моля, проверете измерванията преди да поръчате, ако сте загрижени за размера.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини