• New
Прибиращ Прът за закачалки WERTY за гардероб, Прибиращ се Дрешник, Регулируеми Подвижни Гредата за монтаж, Амортизирующий буфер за закачалки, Употреба за леки връщан?

Прибиращ Прът за закачалки WERTY за гардероб, Прибиращ се Дрешник, Регулируеми Подвижни Гредата за монтаж, Амортизирующий буфер

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

【Здрав материал и висока товароносимост】 Тази употреба за гардероб в основата е изработена от алуминиева тръба, висока якост, не податливи на корозия, здрав и издръжлив, с висока товароносимост 【Регулируема ширина】 Прибиращи пръчки за окачване в гардероба изчислени на дължина 17,7 "-45,2" (45-115 см), 3 размера, изобилие от възможности. 【Плъзгаща се конструкция】 Регулируема греда трябва да бъде поставен в центъра, за да усилие е по-равномерно, с меки закрывающими амортисьори, които осигуряват меко отдръпването на лифта, въздушно буферна система позволява назначени дрехи на удобна за вас височина. 【Спестяване на пространство】 Дрехи могат да се мотае в горната част на гардероба, оставяйки място в долната част за закачалки или рафтове, които лесно се облича и да извадите без стремянок или други помощни средства. 【Предимство】 Дръж дрехи и палто и тя премахва гънки в гънките, без да губите допълнително време, идеална полк за организиране и представяне на ежедневието или сезонни дрехи, или за окачване на завеси за душ в банята и т. Описание : Идеалната закачалка за по-големи неща – били ли Сте някога се притеснява, че дълга рокля лесно помнется, когато сте го сгънете?Тази закачалка достатъчна височина може да се мотае, големи дрехи, като по-дълга рокля, палто и бизнес костюм.- Продукт : хидравлична Повдигаща буферна закачалка за дрехи / закачалка за дрехи в килера / органайзер за дрехи - Настройка : подходяща за всички видове стенни плоски дупки - Материал : алуминиева сплав - Стил : модерни - Размер : (45-60 см) 17,7-23,6 инча (60-83 см) 23,6-32,6 инча (83-115 см) 32,6-45,2 инча - Приложение : Спалня, дрешник, пералня, балкон, търговията на дребно магазин дрехи, бутикови тъкани, студио или банкетна зала да се увеличи пространството за окачване.- Пратката включва : 1 x Закачалка за гардероб Само Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини