• New
Телескопичен Багажник за съхранение на мивки Ainichi, Актуализирана на Държач за съхранение на Телескопичната мивки 2 в 1-с Подвижна Кошница, Здрав Багажник За съхране?

Телескопичен Багажник за съхранение на мивки Ainichi, Актуализирана на Държач за съхранение на Телескопичната

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

✍ Плъзгаща се конструкция : сушилня за чинии в мивката може да се отговори на различните нужди, да се адаптира към различни размери мивки, свободно регулиране на дължина, и може да бъде хранилище на голям капацитет ✍Конструкция, кошница за източване на : Тази летва-органайзер за мивка с кошница за източване, за съхранение на кухненски почистващи препарати, като например гъби, четки и парцали.Това подобрява живота на вашата кухня и предоставя повече удобства. ✍ Подобрена вентилация и дренаж : Куха конструкция осигурява бърз дренаж и запазва мивката суха.А свалящ се филтър стойка за рафт мивки осигурява плавен водите, благодарение на ефективното улавяне на остатъците от храна. ✍Използване в кухнята и в банята : Държач за кухненската гъба е оборудван закачалка за хавлии, което увеличава пространството за съхранение.Стилен държач за гъби за кухненски мивки може да се използва и в банята!. ✍ Здрава конструкция от полипропилен : телескопичен рафт за мивка, изработена от отлично полипропиленови материали, по-която е здрава, а подсилена конструкция осигурява по-голяма носеща способност, така че не е нужно да се притеснявате за счупят. Телескопична стойка за мивка се адаптира към различни размери мивки, свободно чрез коригиране на дължината. Оборудван с кошница за гъби, четки и т. Със свалящ се филтър рафт, която събира кухненски отпадъци, годни за рециклиране. Тя служи за радиатори за хавлии за кухненски кърпи. Стойка за телескопи изработени от здрав полипропилен материал и лесно за почистване.Спецификация : Име : Телескопична стойка за съхранение на мивки Материал : PP Размери : както е показано на картинката Опаковъчен лист : Стойка за съхранение на мивки * 1 Забележки : 1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета, който е показан на снимките. Моля, простете едно малко отклонение в размерите от ръчен измерване.

Основни свойства

Name:
Telescopic sink storage rack
Material:
PP
Dimensions:
as picture shown
Packing List:
Sink Storage Rack*1:
Notes:
1. Due to the different monitor and light effects, the actual color of the item might be slightly different from the color which is showed in the pictures.:
2. Please forgive a slight measuring deviation due to manual measurement. :

Избор на купувачи

Новини