• New
Эспандер ZWMBYN, Эспандеры с Дръжки, Эспандер за Фитнес, Спортни Ластични Въжета, за упражняване оборудване за Домашна Фитнес зала

Эспандер ZWMBYN, Эспандеры с Дръжки, Эспандер за Фитнес, Спортни Ластични Въжета, за упражняване оборудване за

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

ФОРМИРАНЕТО на ИДЕАЛНА ФИГУРА : Еластична, скачане на въже за фитнес изпълнява множество функции, за да украсят тялотоНапример, да изправите раменете, за да украсят гърба си и кажете сбогом със своите горбуном.Тренирайте своята гърдите и ръцете, за да подобрите своя личен темперамент.Колан за фитнес с съпротива : Усъвършенстван спортен колан с ръчно дизайн е проектиран във формата на осмица, която е облегает на вашите ръце и тяло и тренира ръцете, раменете, гърба и ставите.МАТЕРИАЛ : Еластична въже за фитнес, изработен от латекс, под формата на осмица, която е облегает тялото си.Тези гъвкави дръжки за фитнес колан са с масажни точки, които притежават функция противоскользящего масаж и осигуряват по-комфортно усещане.Многофункционален : Тренировъчен колан за стриите може ефективно да тренирате ръцете и ставите, повишаване на гъвкавостта на тялото и мускулната сила, а също така е много подходящ за тренировки с съпротива, разтягане на тялото, йога, пилатес и така нататък.ПРЕНОСИМ : Зона на съпротива лек и портативен, така че можете да го носите със себе си.Можете да изпълнявате упражнения с колан съпротива у дома, в салона или офиса. Подобрена конструкция : Определяне на част също е изработена от пяна, което е по-сигурно.В същото време подобрената конструкция дава възможност да се балансира натяжной въжето при използване. Мека поролоновая дръжка : Мека поролоновая дръжка осигурява удобно захващане развива мускулите в пълен диапазон на движения и предпазва вашите ръце от наранявания. Латексный материал : Натяжной кабел е изработен от латексного материал, който освежава и безвкусен, а смел дизайн по-трайни.Параметри : Тип на продукта : Фигура 8, Дъвка Материал : Латекс Размер : прибл. 13x39,4 см/5,1x15,5 инча Осъществяване Списък : 1 х дъвка с шарките 8 (случаен цвят) Забележка : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате.

Основни свойства

Item Type:
 Figure 8 Resistance Band
Material:
Latex
Size:
Approx. 13 x 39.4cm / 5.1 x 15.5in
Package List:
1 x Figure 8 Resistance Band (Random Color):
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Избор на купувачи

Новини