• New
Съвместим с калъф Samsung Galaxy S22 с защитно фолио за екрана на Военно-клас със защита от падане, Тънък Противоударным Защитен калъф с Превръщането държач Магнитен пръст?

Съвместим с калъф Samsung Galaxy S22 с защитно фолио за екрана на Военно-клас със защита от падане, Тънък Противоударным

Оценка на продукта:
BGN 3.88

Сума
В магазина

?【Съвместима модел】 Само за Samsung Galaxy S22 5 G caseНе е съвместим с Samsung galaxy S22 Plus / S22 ultr. ?【Конструкция въртяща се поставка на 360 °】 метална поставка за корпуса на Galaxy S22 може да се завърта на 360 °, е лесно да се върти и тя е трайна на корпуса.Вградена поставка за крака позволява да гледате видеоклипове и филми, без помощта на ръцете с желания комфорт и стабилност.Освен това, вграден метален магнитен лист за стабилна адсорбция, който може да бъде директно прикрепен към протоколи кола на притежателя. (В комплекта не е включена магнитен кола). ?【Ударопрочная защита на военно-клас】 Този калъф s22 е изработен от мек силиконов материал TPU с амортизирующими за сядане на въздушна възглавница, които помагат да защитите телефона си от падане и други удари с висока или твърда повърхност.Конструкция с вдигнати краища предпазва камерата и предно екрана от надраскване. ?【напреднал решение за снемане на пръстови отпечатъци】 Нашата технология за разпръскване на течности, работи с баркод пръстови отпечатъци.Запазва чувствителността на телефона към прикосновениям - не е нужно да се отказваме от чувствителност към прикосновениям за допълнителна защита. ?【Следпродажбено обслужване】 Ние даваме гаранция от една година.Ако изберете нашите продукти и имате някакви въпроси, ние ще отговорим на вашите въпроси в рамките на 12 часа.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви служи от сърце.Можете да върне стоката и да получи 100% възстановяване в случай на закупуване на по някаква причина не ви допада. ?【Съвместима модел】 Само за Samsung Galaxy S22 5 G case.Не е съвместим с Samsung galaxy S22 Plus / S22 ultr. ?【Конструкция въртяща се поставка на 360 °】 метална поставка за корпуса на Galaxy S22 може да се завърта на 360 °, е лесно да се върти и тя е трайна на корпуса.Вградена поставка за крака позволява да гледате видеоклипове и филми, без помощта на ръцете с желания комфорт и стабилност.Освен това, вграден метален магнитен лист за стабилна адсорбция, който може да бъде директно прикрепен към протоколи кола на притежателя. (В комплекта не е включена магнитен кола). ?【Ударопрочная защита на военно-клас】 Този калъф s22 е изработен от мек силиконов материал TPU с амортизирующими за сядане на въздушна възглавница, които помагат да защитите телефона си от падане и други удари с висока или твърда повърхност.Конструкция с вдигнати краища предпазва камерата и предно екрана от надраскване. ?【напреднал решение за снемане на пръстови отпечатъци】 Нашата технология за разпръскване на течности, работи с баркод пръстови отпечатъци.Запазва чувствителността на телефона към прикосновениям - не е нужно да се отказваме от чувствителност към прикосновениям за допълнителна защита. ?【Следпродажбено обслужване】 Ние даваме гаранция от една година.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини