• New
Qksky Прозрачен 28 Мрежи Прозрачен Пластмасов Органайзер Кутия Контейнер За Съхранение на Ковчег за Бижута с Регулируеми Разделители за Мъниста Изкуството САМ Заная?

Qksky Прозрачен 28 Мрежи Прозрачен Пластмасов Органайзер Кутия Контейнер За Съхранение на Ковчег за Бижута с Регулируеми Разделители

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

▲ Всяка кутия за съхранение 28 мрежи, това е достатъчно и е идеален за съхранение на диамант бормашини за рисуване ▲ Прозрачни контейнери за съхранение на диамант рисуване с 28 мрежи, изработени от твърда пластмаса. ▲ Лесна употреба и на откриването, това е значително по-лесно съхранение тренировки и тяхната употреба - отлични инструменти за вашата диамант живопис. ▲ Идеално за съхранение на камъни за рисуване с диаманти, бижута, мъниста и други предмети ръчна изработка. ▲ Особено полезна за изпълнение на диамант стенописи и организиране на диамант художествени тренировки.Прозрачен 28 отделения Прозрачна кутия за съхранение на Пластмасови кутии, инструменти, 28 решетеста кутии за съхранение Описание : 100% чисто нов и високо качество Характеристики : Прозрачни контейнери за съхранение на диамант рисуване с 28 решетки, изработени от твърда пластмаса материал.Лесни за употреба и се задействат, те значително улесняват съхранението на тренировки и тяхната употреба - отлични инструменти за вашата диамант живопис.Идеален за съхранение на камъни за стенопис, диаманти, бижута, мъниста и други предмети ръчна изработка.Особено полезна за изпълнение на диамант стенописи и организиране на диамант художествени тренировки.Всеки кутия за съхранение 28 мрежи, това е достатъчно и е идеален за съхранение на диамантно свредло за боядисване.Параметри : Вид : Прозрачна кутия за съхранение Материал : пластмаса Особености : Кутия за съхранение с 28 мрежи, прозрачна кутия за съхранение, Контейнери за съхранение на инструменти, Размери : app.13in Цвят : прозрачен Количество : 1 бр Забележка : 1. Допуска се отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Кръст Бод Пакетът включва : 1 бр. х Прозрачна кутия за съхранение.

Основни свойства

Type:
Transparent Storage Box Material

Избор на купувачи

Новини