• New
Тави за Избелване на Зъбите от Термопластични, Феята на Капповая Защита, Избелване Тави за Зъби с форма на Корпуса, Комплект за грижа за Устната Кухина за спорт, Защ?

Тави за Избелване на Зъбите от Термопластични, Феята на Капповая Защита, Избелване Тави за Зъби с форма на Корпуса, Комплект

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

【Идеалното решение за полиране на зъби, избелване на зъбите и спорт】 Подходящ за възрастни, юноши и децаНашата капа за полиране на зъбите, осигурява пълна защита от нощен сън, спорт през деня или като средство за избелване на зъбите. 【Материали премиум-клас】 Произведени от материали от премиум-клас, които не съдържат BPA и фталатов, Confidental nightguard лесни за почистване и могат да бъдат използвани повторно. 【Удобен и лесно могат да бъдат планирани формованию】 Нощен пазач може да бъде изработен по поръчка.Нашата защита от привеждане в съответствие хапят осигурява баланс дебелина и комфорт.Лек и осигурява достатъчна дебелина и подкрепа, за да не скръцна със зъби. 【3 стъпки за перфектен монтаж по поръчка】 1).Отрежете в съответствие с размера на устата си, ако е необходимо. Размягчите в гореща вода, 3). Сложи го в устата си и откусите така че да съответства на формата на зъбите и устата.Термоформовочные корита са идеални за индивидуална монтаж под формата на зъбите и устата.Нашият тава е снабден с капак за задържане на тавата при потапяне във вряща вода, за да се избегне нараняване при формовании (отрежете след калъпи).В продължение на 10-15 секунди в гореща вода тави за лесно придаване на формата на вашите зъби.Изработен е от по-добро стоматологично хранителен материал EVA, който не съдържа BPA, латекс, мирис и не съдържа багрилни добавки, безвреден за зъбите.Включва в себе си (10) тави за 5-кратно набиране на горните и долните зъби.Трайно дъното и тънки гъвкави брони, да предоставят максимален комфорт и избелване.Нашите зъбни устата охрана за многократна употреба и преносим, те са лесни за почистване и да се деформира.Просто трябва да се накисва в чиста вода.Доставят се в пластмасов калъф, портативен и удобен за съхранение ротовых корита.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини