• New
upHere 120 мм 3PIN на корпусна и мека Вентилатор С Ниско Ниво на шум и Висока степен на навлизане на въздуха, тиха работа, Високо-производителни Околовръстен Вентилатор с ?

upHere 120 мм 3PIN на корпусна и мека Вентилатор С Ниско Ниво на шум и Висока степен на навлизане на въздуха, тиха работа, Високо-производителни

Оценка на продукта:
BGN 9.49

Сума
В магазина

Размер : 120*120*25 мм Скорост на вентилатора : 1150 (±10%) об/мин Ниво на шум : 14,8 db. Въздушен поток : 40,58 CFM.Лагер : гидроподшипник.Интерфейс : 3pin + molex 4pin. Уникален светлинен дизайн, трехапертурный ефект на вътрешен и външен пръстеновиден осветление, предлага зашеметяващи ефекти на червено осветление на корпуса на компютърни игри в тъмното. ВИСОКА ефективност, без ЗВУК -Комбинация от високо ефективно разсейване на топлината и без звук, 9 бр. бионических лопатките на вентилатора за охлаждане под формата на акула акула, както на външната, така и от вътрешната страна на рамката на вентилатора намалена обработка за освобождаване на големи количества въздух и подобряване на топлопреминаване.Освен това, перката се полира, така че към тях не е така лесно да се придържа пепел. Отлични характеристики за охлаждане : Проектирана за висок разход на въздуха охлаждане на големи по обем, тиха работа - отличен избор за охлаждане на корпуса.Износостойкая конструкция на хидравлично лагер осигурява тиха работа на вентилатора и един по-голям обем на въздуха при поразително срок на служба за повече от 40 000 часа. Асейзматичный дизайн-тихо намаляване на шума, 8 демпфирующих силиконови облицовки, монтирани от двете страни на рамката на вентилатора намалява шума на двигателя вибрации на поляризация.Най-често срещаният размер на кутията на компютъра - 120 мм. Съвместима 3-пинов конектор дънната платка захранващ блок, който също работи с 4-контактни контакти. Асейзматичный дизайн-тихо намаляване на шума, 8 демпфирующих силиконови облицовки, монтирани от двете страни на рамката на вентилатора намалява шума на двигателя вибрации на поляризация.Най-често срещаният размер на кутията на компютъра - 120 мм. Съвместима 3-пинов конектор дънната платка захранващ блок, който също работи с 4-контактни контакти.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини