• New
Чанта-портфейл WYFDP, водоустойчив калъф за художествена работа, инструменти за рисуване, държач за дъска за рисуване, подходящи за 4K Голям капацитет (Цвят: както е по?

Чанта-портфейл WYFDP, водоустойчив калъф за художествена работа, инструменти за рисуване, държач за дъска за рисуване,

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Художествени портфолио е снабдено с джобове, дръжки и пагон за по-удобно носенеИдеален за пътуване, излети в паркове и транспортиране на материали-организаторите за художествени ръчни чанти и други дреболии. идва с быстросъемными залепва за защита на вашата скъпоценна дъски за рисуване по време на пътуване.Идеално за училище, преподаване, художници, интервюта за работа, при кандидатстване за работа, занимания с изкуство или по всяко време, когато трябва да се премести на работа в стилния калъф или рисунки.Благодарение на големия капацитет, вътре в портфейл artist е предвиден вътрешен джоб по цялата ширина за съхранение на допълнителни принадлежности.Художествени портфолио е снабдено с джобове, дръжки и пагон за по-удобно носене.Идеален за пътуване, излети в паркове и транспортиране на материали-организаторите за художествени ръчни чанти и други дреболии. идва с быстросъемными залепва за защита на вашата скъпоценна дъски за рисуване по време на пътуване.Идеално за училище, преподаване, художници, интервюта за работа, при кандидатстване за работа, занимания с изкуство или по всяко време, когато трябва да се премести на работа в стилния калъф или рисунки.Благодарение на големия капацитет, вътре в портфейл artist е предвиден вътрешен джоб по цялата ширина за съхранение на допълнителни принадлежности.Художествени портфолио е снабдено с джобове, дръжки и пагон за по-удобно носене.Идеален за пътуване, излети в паркове и транспортиране на материали-организаторите за художествени ръчни чанти и други дреболии. идва с быстросъемными залепва за защита на вашата скъпоценна дъски за рисуване по време на пътуване.Идеално за училище, преподаване, художници, интервюта за работа, при кандидатстване за работа, занимания с изкуство или по всяко време, когато трябва да се премести на работа в стилния калъф или рисунки.Благодарение на големия капацитет, вътре в портфейл artist е предвиден вътрешен джоб по цялата ширина за съхранение на допълнителни принадлежности.

Основни свойства

Material:
Waterproof Cloth
Color:
Black
Size:
64x48cm/25.20x18.90 inch
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color shown on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Quantity :
1 pcs

Избор на купувачи

Новини