• New
Прозрачна опаковка за продукти NIZAME, широка с мерным чаша, гъвкаво лопастное колело за удобно съхранение на оризови люспи

Прозрачна опаковка за продукти NIZAME, широка с мерным чаша, гъвкаво лопастное колело за удобно съхранение на

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

❤ Материал - Прозрачни кутии за съхранение на продукти, изработени от висококачествени устойчиви на топлина стъклоМерителни чашки са снабдени с мащаба, можете да видите край по всяко време, много удобно. ❤ ОСНОВА ОТ масивно ДЪРВО - здрав и издръжлив, по-гладки ръбове, прозрачни зърна, удобно за съхранение, освен това, капакът е снабден с ръчен клапан освобождаване на въздух. ❤ Хуманен дизайн - притежателят на бамбуково дърво е направен под формата на кръст, на люспи, на дъното на кофата, можете да контролирате ориз или зърнени храни, с помощта на ръчен клапан, а на изхода е удобно да се затвори. ❤ Лесно се почиства По-лесна разъемная конструкция, лесно се отстранява и за почистване, лесно да се съхранява.Може да се измие с топла вода.Висока устойчивост на топлина, издръжливост. ❤ ЗАПЕЧАТАН КОНТЕЙНЕР за храната - стъклена опаковка за ориз е подходящ за съхранение на зърнени храни, брашно, царевица, соя, зърнени култури, галантереи и т. Той може да се съхранява продукти, без да се загуби и да поддържа реда в кухнята.Опаковка за зърнени храни, предназначени за възрастни и деца Лесен и приятен за окото дизайн дискретно се вписва в останалата част от интериора на вашата кухня.Той осигурява максимална свежест и удължава срока на годност на продуктите, което е полезно и безопасно за семейството си.Благодарение на уникалната интелигентна система за дозиране и прилагаемому мерному стаканчику за почистване на ориз ние можем да гарантираме, че ще получите същото количество ориз всеки път ☀Характеристики : 1. Стъклена опаковка за ориз с херметически капак и дървена стойка. Контейнер за съхранение на ориз е широко горловинчатое дупка, благодарение на което му е много лесно да се влиза и да се почистват. Кутията е снабдена с дръжка от неръждаема стомана за лесно преместване. На дъното На съда за люспи има отвор за освобождаване на ориз. Клапан за ръчно обезвъздушаване - при отваряне и затваряне на горния капак на клапан трябва да вдигне ръка, за да свали печат.

Основни свойства

Product name:
Food Dispenser
Capacity:
7.5L
Size:
Caliber
Material:
Glass+Bamboo wood
Function:
sealed/fresh-keeping/moisture-proof/dust-proof
☀package contains:
1*Measuring cup:
★Product highlights:
1.Grain is clearly visible:
2.Take food on demand:
3.Up to new food,Out goes stale food:
4.One-way circulation Keeps fresh:
★Note:
1.If you have any questions, please come to us and we will do our best to help you.:
2.Light and different displays may the color of the item in the a little different from the real . The measurement allowed is +/- 1-3cm.:
3.We treat every customer sincerely and provide you with the highest quality products and the best service.:
❤After Sales Guarantee - Your satisfaction is very important to us. After receiving our products, if you have any questions, please contact us in time, we will reply and solve the problem for you within 24 hours. :

Избор на купувачи

Новини