• New
SEANATIVE Розови Седалка за предните седалките с шарките на Анимационни Прасе, пакет от 4, Покривала за автомобилни Седалки, Защитни Покривала за детски Седалки, Универ?

SEANATIVE Розови Седалка за предните седалките с шарките на Анимационни Прасе, пакет от 4, Покривала за автомобилни Седалки,

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

УНИВЕРСАЛНА засаждане] - Седалка за предните и задните седалки, предназначени за повечето превозни средства, включително леки автомобили, камиони, микробуси и джипове [Mailto включва в себе си]-2 бр. капаци за предните седалки + 1 бр. калъф за задната част на облегалката + 1 бр. калъф за задната част на долната пейки; е Изработен от здрава дишаща и еластична полиестерна тъкан, предпазва калъф за авто седалка на място, лесно за почистване и пране. [Лесна инсталация]-Комплект от 4 дисциплини (2 бр. калъф за предна седалка + 2 бр. калъф за задната седалка) е много лесен за разбиране и монтаж.Просто сложете си за перфектна форма.Лесен за поддържане.Калъфи за автомобилни седалки оборудвани петлевыми обков и S-образна лети куки за надеждно определяне на покривала за седалките. [УКРАСЕТЕ своя автомобил] - Множество уникални дизайни на избор, можете да украсят колата си и се сбогува със скучен дизайн, започнете да защити своите автомобилни седалки, същевременно изразявайки своята индивидуалност. [ЗАЩИТЕТЕ вашето седалка] - Това е идеалният калъф за вашия автомобил, нашите калъф за задна седалка осигурява защита от разливи и петна, които могат да се появяват в колата, както и освежава външния вид на вашия салон.Добре дошли в SEANATIVE, 3 D седалките с забавен дизайн за вас Този тип покривала за автомобилни седалки е един от най-популярните в състав покривала за автомобилни седалки.Изработен от висококачествен и дишащ полиестер.Продължителна употреба.Ще се почувствате много по-комфортно зад волана.Характеристика : -МАТЕРИАЛ : ПОЛИЕСТЕР + ликра-Изработена висококачествена дишаща материя.Защитете вашето вътрешно седалка от мръсотия и всякакви физически въздействия.Дишаща дизайн ви позволява да се чувствате комфортно по време на шофиране. UNIVERSAL кацане в повечето леки автомобили, SUV МИКРОБУСИ-Гъвкава странична кърпа, която да позволи на този калъф за седалка идваше почти за всички леки автомобили, ванове, камиони и микробуси. ИНСТАЛИРА ЗА СЕКУНДИ - Индивидуален дизайн на седалките за задните седалки и по-ниски покривала за автомобилни седалки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини