• New
Преносим вентилатор за Замъгляване 10000 ма с Подвижни Резервоар за вода 400 мл, 8-Инчов Мощен Вентилатор за студен Ръми, Акумулаторна батерия вентилатор, захранван от ?

Преносим вентилатор за Замъгляване 10000 ма с Подвижни Резервоар за вода 400 мл, 8-Инчов Мощен Вентилатор за студен Ръми,

Оценка на продукта:
BGN 26.00

Сума
В магазина

Въпреки летните жеги, този вентилатор е с мощен поток от гъста мъгла ще ви позволи спокойно да прочете / да ядат / работя във вътрешния дворИ голям резервоар за вода позволява на мъгла работят до 2-4 часа.Подвижен резервоар за вода позволява лесно трябва да го напълним отново.След задълбочено проучване на клиенти, ние се получи обратна връзка за това, че 8-инчов битумен на вентилатора може лесно отвалиться при използване на превозни средства, като колички за голф.Това се случва, защото в скоби, не са достатъчно силен.Така че ние сме разработили засилване на захващане и са се увеличили разстояние на отваряне на затягане до 3,7 инча.Също така е добавен противоскользящий силикон.8-инчов битумен фен сега е много мощен.Този универсален преносим вентилатор идеално място за къмпинг.Причината за това е, че вентилаторът е снабден с куки и осветление, което ви позволява лесно да виси на палатката си и да ви осигури осветление през нощта.Fan също е здрава и може да работи цяла нощ.USB Порт завърта на 45° обратно на часовниковата стрелка.Долната част на резервоара за вода се прикрепя към горната част на вентилатора.Резервоара за вода се завърта на 45° по посока на часовниковата стрелка, и инсталацията е завършена.Намерете стягаща устройство в долната част на вентилатора. Дръжте предмета на скоби.Стягаща устройство се върти по посока на часовниковата стрелка, за да заключите скоба. ? По-дълъг живот на батерията?, Благодарение на вградения высокоэффективному батерията с капацитет 10000 ма този преносим вентилатор може да работи до 53 часа при ниска скорост на естествения вятър (естествен вятър духа периодично), което ви позволява да сърфирате в помещението, например, в кухнята, спалнята, мазето, гаража и на открито, например, на къмпинга и до плажа. На терасите се запазва прохладата. ??Сменяема Батерия Батерията е на гърба на вентилатора може да се извлече и използва в качеството на резервно захранване за зареждане на електронни устройства, като мобилни телефони / i Pad / Kindle.Вентилаторът може да работи без батерии. ? Силен Вятър и супер Ярки led светлина? Вентилатор с 4 степени (режим на пестене на енергия / режим бриз/режим силен вятър / режим сверхскоростного на вятъра), а времето за работа е 8,5-53 часа.Фен е оборудван с 8-инчов отлични аэродинамическими остриета, които осигуряват много силен въздушен поток.Led подсветка осветява 8-инчов бленда, която е по-ярка, отколкото в режим "крушка лампа". ?3 Настройки за време? Вентилатора е с 3 режима на готовност (1 час - 2 часа - 5 часа).Вентилатор осигурява тиха работа на въздушния поток, за да ви осигури достатъчно сън.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини