• New
Многофункционален инструмент Снежинки от неръждаема стомана 18 в 1, Мультитул Снежинки 18 в 1, Преносим Мультитул Снежинки От неръждаема стомана, 6 бр.

Многофункционален инструмент Снежинки от неръждаема стомана 18 в 1, Мультитул Снежинки 18 в 1, Преносим Мультитул Снежинки

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

【Висококачествени материали】- Този многофункционален инструмент snowflake 18 в 1 е изработен от неръждаема стомана, здрава, устойчива на износване технологии, не е лесно ръжда, да се огъне или накърняват или може да продължи с годиниУникален дизайн във формата на снежинки.Този мини-инструмент snowflake идва с надежден карабинер, тя може лесно да се мотае на ключодържатели, раници и дамски чанти. 【Невероятен инструмент 18 в 1】- Набор от инструменти 18 в 1 - това е последната актуализация.Плоска отвертка, ножица за кутии, отварачки за бутилки, крестообразная отвертка, № 3 и № 2, шестограмен ключ 4, 5 и 6 мм, челни ключове на 1/4 инча, 7/16 инча , 7, 8, 10, 11, 12, 13 и муфа ключ 14 мм. 【Широко се използва】- тежи само 3,0 грама и е само 2.5 инча на дължина, му е толкова лесно да носите в джоба си.Може да се използва за отваряне на бира, бутилки, завъртане на винта, мотора, играчки и много други.Това военни ентусиасти и къмпинг на открито, приключения, спасение, спорт на открито, на абордаж и всичко, което може да бъде използвано.Можете също така да проучи неговите функции с помощта на своето въображение, ние смятаме, че това трябва да ви донесе повече вдъхновение!. 【Чудесен подарък】 - Многофункционален ключодържател във формата на снежинка в очарователния формата под формата на снежинки може да се превърне в чудесен подарък за вашия баща, съпруг, човек, всеки човек, от Деня на раждането до Деня на Свети Валентин или по други поводи. 【На удовлетвореността на клиентите】- Ако имате някакви проблеми, моля изпратете имейл до приложеното към продукта, за подмяна или връщане на парите.Намерението ни е да предлагаме най-добрите продукти и обслужване на клиенти. Дизайн във формата на снежинки, удобен за носене.Той ви предлага невероятни 18 инструменти за вашите различни изисквания t.Is военни ентусиасти и най-добрият инструмент за отдих!. Можете също така да го използвате, за да отвори бутилка бирен, завъртете винта, за да оздравее сноуборд и байк, отвори картонена кутия и така нататък.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини