• New
TOYANDONA Pirate Касичка, прасенце банки за Деца, Касичка за Момчета, Прасенце за Момичета, прасенце банки за деца, Мультяшная Прасенце, Кутии за спестяване на Пари, Защита ?

TOYANDONA Pirate Касичка, прасенце банки за Деца, Касичка за Момчета, Прасенце за Момичета, прасенце банки за деца, Мультяшная

Оценка на продукта:
BGN 11.51

Сума
В магазина

ПАТЕШКИ ПРАСЕНЦЕ - Като практически прасенце, тя ви помага да поддържате вашите любопитни факти и монети в добро ред, и им е лесно да се намериДЕТСКА касичка-прасенце е подходящ за повечето типове стандартни монети, насърчава детето да се насладите на тази копилкой.КОНТЕЙНЕР ЗА ДЕТСКИ МОНЕТИ - ✨ Прасенце с един слот на обратната страна на шапки и слот на дъното за извличане на пари.На него е изобразена очарователен уточка, която можете да дадете на децата си като подарък за рожден ден или празник.Прасенце - това е лесен начин да се внуши на децата си добър навик за спестяване, познакомив децата си с идеята за пари.Касичка За МОМИЧЕТА- ✨ Патешки прасенце, сладки бебешки банки за монети, касичка за животни, банка, за спестявания, банката за пари на банката за броене на пари, на банката за пари, Десктоп украса за момичета, момчето, банката за икономии, касичка във формата на животно, прасенце с голям капацитет, кутия за монети, мультяшная vinyl прасенце. декорация прасенце банки-Можете да поставите във всяка стая, като детска стая, кабинет, хол, спалня.Осъществяване на списък 1 х Прасенце Характеристики -Размер : 19,00 X16,00 X15,00 см / 7,47 X6,29 X5 пари. -Цвят : както е показано на фигура, касичка за деца -Материал : винил, сладко прасенце -това е чудесен избор за подарък за рожден ден, Коледа, нова година, Ден за защита на децата и други специални случаи, касичка за деца. -Изпълнена под формата на пиратски патица, и която изпълнява функцията декор статуи, прасенце ще се превърне в идеален подарък копилкой. -Прасенце може да помогне на вашите деца да се изработи добър навик за спестяване на пари, което е полезно за бъдещите им копилок "pirate патица". -Прасенце е подходящ за повечето типове стандартни монети, насърчава детето да се насладите на тази копилкой за пари. -Той осигурява достатъчен капацитет за настаняване на вашите ежедневни спестявания, например монета, дреболия, и т., Детски паричен банка.Описание на продукта Банка, за да пестите пари все още търси своя уют и практично касичка?Нашата сладка касичка със сигурност ще ви е по вкус.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини