• New
CoCsmart Гъвкава Автомобилна Led лента, Двуцветен 2 бр 24 Инча DRL Led Светлини Surface Ивица Клиенти Светлина на Дневна светлина Бял и Амбър Водоустойчив Гори Сериен Лампа Указ?

CoCsmart Гъвкава Автомобилна Led лента, Двуцветен 2 бр 24 Инча DRL Led Светлини Surface Ивица Клиенти Светлина на Дневна

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Черен се свързва с линията за заземяванеЖълто връзка с поворотному кабел - led лента излъчва струящийся амбър (жълта) светлина.Червения се свързва към идущему кабел - led лента свети в бяла светлина.Водоустойчива функция.Това може да засили сигнал. Изключете захранването по време на инсталацията. Направете 3 светодиода на целия екип и нарязани на всеки 3 светодиода. Уверете се, че вътре да не отиде на боклука. Пломбират тръба изолиран лепило след кратка рязане, леки тръби не могат да се прибират. ➤ Лесна инсталация : може да се установи, без да отваряте автомобилна фаро в събирането на информация.Лумена : 1300, чиста висока яркост, подсветка безпроблемна, на основата на вносни лампи, гаранция за качество, бързо отвеждане на топлината, продължителното осветление, като водещият на светлината, то ще е бял, когато колата работи; като указател на завоя тя ще бъде последователно се преливат в жълто (кехлибар) светлина, когато колата завива. ➤БЕЛЯЗАН DRL И указател на ЗАВОЯ : ефектен вид на бяла облицовка с активированными янтарными светлини указател на завоя.Гъвкавостта е много добра, мекота и лекота да придадат на всяка форма и дължина за дооснащения вашата фарове; Много силна пластичност, силикон е един вид высокоактивным адсорбирующим материал, ивица светлина, независимо от това, как тя се превръща в гладка, възстановява се много добре, невоспламеняющийся огнеустойчиви състава на гори. ➤ЗАСВИРИ ПО ВАШ ИЗБОР : може да се изкриви, скручен и да има контур, подходящ за повечето фаровете.Led ламповые светлини може стик отвън фаровете директно, без да разнищим фаро, много са лесни за инсталиране, просто се изисква правилното свързване към положителната (+) и отрицателен (-) страна, може да ги отрежете до всякакъв размер и отново затвори капака, след рязане на опашката трябва да бъде изолиран, в противен случай ще се случи късо съединение. ➤Просто свържете към текущата електрическите инсталации DRL и показалеца на завоя.Важна забележка : системата за филтриране може да бъде неточна 100% , размер на лампи с нажежаема жичка и може да се различават в зависимост от конфигурацията на вашия автомобил.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини