• New
Микрощетки, Еднократни Апликатори за Зъбни Микрощеток 400 БР., Микрополоски За нанасяне на Latisse, Гъвкави Четки за удължаване на мигли, продукти за лична хигиена и худ?

Микрощетки, Еднократни Апликатори за Зъбни Микрощеток 400 БР., Микрополоски За нанасяне на Latisse, Гъвкави Четки за удължаване

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Компанията Annhua е основана през 2010 година Съсредоточете се върху дизайн, разработване и продажба на аксесоари и оборудване за стоматологични продукти.Основните продукти са козметика, принадлежности за еднократна употреба, ендодонтия, евакуация, отливки, инструменти, ортодонтия и др ♥ Микроволоски за нанасяне на грим : Идеален за нанасяне на латекс, удължаване на мигли, микроблейдинга, нийл арт, рисуване, занаяти, почистване на малки пропуски и т. Различните цветове означават различни размери.Моля, внимателно прочетете снимки, преди пускането на поръчката. ♥ Не абсорбира влагата и не оставя на нпд : Апликатор микробрушки е изработена от микрофибър и полиетилен, за еднократна употреба корона апликатор е хомогенна сферична форма с добра твърдост. ♥ Гъвкави и сгибаемые : за Еднократна употреба глави микроапликаторов могат да се сгъват под всякакъв ъгъл, така че те могат да проникнат в малки и трудно достъпните места.Също дръжката микробрушки може да се прекъсне, за да се регулира на дължина. ♥ Се използва за зъболекарски кабинет : четка за Еднократна употреба-микроапликатор идеален за малки обекти, за нанасяне на ецване и свързващи вещества, и тя работи перфектно!. ♥ Гаранция и обслужване : 8 часа на отговор по електронна поща, на 30 дни, безусловно връщане, 365 дни гаранция за качество. ♥ Микроволоски за нанасяне на грим : Идеален за нанасяне на латекс, удължаване на мигли, микроблейдинга, нийл арт, рисуване, занаяти, почистване на малки пропуски и т. Различните цветове означават различни размери.Моля, внимателно прочетете снимки, преди пускането на поръчката. ♥ Не абсорбира влагата и не оставя на нпд : Апликатор микробрушки е изработена от микрофибър и полиетилен, за еднократна употреба корона апликатор е хомогенна сферична форма с добра твърдост. ♥ Гъвкави и сгибаемые : за Еднократна употреба глави микроапликаторов могат да се сгъват под всякакъв ъгъл, така че те могат да проникнат в малки и трудно достъпните места.Също дръжката микробрушки може да се прекъсне, за да се регулира на дължина.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини