• New
Пистолет за горещо лепило Mellif за батерии Dewalt 20V Max, Безжичен Електрически Лепилен пистолет с бързото предварително отопление в реален размер за изкуства и занаяти, ?

Пистолет за горещо лепило Mellif за батерии Dewalt 20V Max, Безжичен Електрически Лепилен пистолет с бързото предварително

Оценка на продукта:
BGN 12.13

Сума
В магазина

【Съвместимост】 е Съвместим с батерия De Walt 20 V MAX, подходящ за лепилни пръчки 0,43 инча (батерия и лепило прът в комплекта не са включени)Ние се фокусираме върху предоставяне на надеждни инструменти.Можете да се запишете на акумулатор и зарядно устройство, ако те вече са били преди. 【Бързо предварително загряване и равномерно изход лепило】 Отопление на този пистолет за горещо лепило на батерии отнема само 2-3 минути.Лепило с пистолет Mellif electric power издава 0,63 грама в минута, осигурявайки по-равномерно изход лепило и силна адхезия. 【Е безопасна за употреба】 е Изработен от висококачествен материал, вградена защита от ниско напрежение.Дюза с мед изолация е предназначено за предотвратяване на изтичане на лепило.Ключ за заключване, предназначени за предотвратяване на случайно включване лепкав пистолет. 【Широко приложение】 Този безжичен лепилен пистолет е идеалният инструмент за стабилизиране на параметрите, като декоративно-приложното изкуство, дизайна със собствените си ръце, ремонт на дома и декорация.Той може да работи добре с пластмаса, стъкло, хартия, памук, плат и други материали. 【Гаранция и обслужване на】 е Възможна замяна при възникване на проблеми с качеството в рамките на 12 месеца.Първо, свържете се с нас, ако възникнат някакви въпроси относно този продукт.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини