• New
Ikaufen 4 опаковки-Разрастващите Висящи папки с файлове, 7 Джоба, Органайзер във формата на Акордеон, за документ, по-Голям Капацитет, Многоцветни разделите, Размер на б?

Ikaufen 4 опаковки-Разрастващите Висящи папки с файлове, 7 Джоба, Органайзер във формата на Акордеон, за документ, по-Голям Капацитет,

Оценка на продукта:
BGN 12.13

Сума
В магазина

【Висококачествени материали】Органайзер за файлове, папки с файлове добре направен, изработен от качествен полиестер и полипропилен пластмаса, водоустойчив, здрав, лесно се избърсватБлагодарение на водоустойчив капак и стабилен затваряне с ластик папка за документи, запазват своето вътрешно съдържание в безопасност. Малки, лесно вставляемые, сменяеми цветни етикети, правят този държач за документи, удобно за бързо намиране на правилните документи.Включете празни етикети. 【Възможност за РАЗШИРЯВАНЕ и ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ】 В училище папки за документи на всеки офис на разделени и подредени по подходящ начин.Размер на продукта : 11. разширяване джобове и 6 цветни разделители, всеки от които се разширява до 1/8 от инча.Малък и достатъчно лек, за да го носите в раница, но в напълно затворена форма той също така добре се поставя в метален шкаф шкаф. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНО използване на】 Нашия органайзер за папките може да се съхранява на различни документи, фактури, лични карти, писма, хартия, пощенски картички, купони и т., разписки, договори и други документи.Този органайзер за чековых книги, подходящи за дома, за пътуване, учене и всички видове документи. 【УНИКАЛНА ЗАКОПЧАЛКА на кабел】 Ние обновихме еластична закопчалка дантела прозорци и копчета в сравнение с предишните съученици папки, сигурно осигуряването си, което улеснява потребителите за откриване и закриване на този важен организатор за документи.Два допълнителни джоба в предната част на папки за документи, визитки, карти с имената на проекти или бележки. 【100% задоволително обслужване】 Проверка на целостта на разширение на папки с файлове, преди да изпратите на клиентите си, не поддържа условен възстановяване или повторно изпращане в случай на някакви проблеми с качеството на продукцията. постоянно обслужване на клиенти.Моля, пишете ни по електронната поща, ако имате някакви проблеми.Ние ще решим това за вас в рамките на 24 часа.

Основни свойства

Color:
Black Product Size

Избор на купувачи

Новини