• New
Happyyami Уличен Фенер 10 бр. Тежки Висящи Куки за растенията на открито за Кошници Хранилки за птици Вятърни Свирки Градински Декорации Pergola Шкаф Цвете кошница За вътре?

Happyyami Уличен Фенер 10 бр. Тежки Висящи Куки за растенията на открито за Кошници Хранилки за птици Вятърни Свирки Градински

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Тези къдрава куки семпъл и удобен дизайн, няма нужда да ги пробия във вашия красив дом и на стената, затвори ги на стелажи, на стъпалата, на рафтове и така нататък изработени от висококачествен материал, издръжлив и практични, имат по-дълъг живот.Елегантен, с плавни завои, без да се притеснявате за това, че поцарапаете ръце или предмети.Подходящ за външни и вътрешни облицовки, минималистичного дизайна на вашия дом или градина.Чудесен избор за окачване на фенер, саксиите, хранилки за птици и празници.Описание Търсите набор от трайни и издръжлива куки?погледни тук.Това е набор от куки за саксиите, направени от висококачествен материал, здрав и практични. много подходящ за захващане на саксиите, хранилки за птици и почивка. подходящ за използване на открито и закрито, чрез добавяне на един прост дизайн за вашия дом или градина.Направете живота си по-лесно.Характеристики - Цвят : златист.- Материал : Метал.- изработен е от висококачествен материал, е трайна и практически и има дълъг срок на служба.- Елегантен, с плавни завои, без да се притеснявате за поцарапании ръце или предмети.- Тези къдрава куки са с прост и удобен дизайн, няма нужда да ги пробия във вашия красив дом и на стената, затвори ги на стелажи, на стъпалата, на рафтове и така нататък.- Чудесен избор за окачване на фенер, саксиите, хранилки за птици и празници.- Подходящ за външни и вътрешни облицовки, минималистичен дизайн за вашия дом или градина.- Цвят : Златист.- Размер : 30 X4, 6 виж Предпоставка включва 10 х куки.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини