• New
Лъжици за смесване BESTonZON, 6 бр., Гребло за салата от Неръждаема стомана и гевгир с Дълга дръжка, с Комплект от три елемента, Обслужващи уреди за салати от Неръждаема С?

Лъжици за смесване BESTonZON, 6 бр., Гребло за салата от Неръждаема стомана и гевгир с Дълга дръжка, с Комплект от три елемента,

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

Прибори за приготвяне на ястия на западна кухня : Разбъркайте и сервирайте салата лесно и стилноВилица за салата и десерт : Практичен набор от кухненски аксесоари може да даде много на удобствата в живота си.Метална вилица за салата : Тези прибори за хранене от неръждаема стомана, добре проектирани, за да се гарантира добър захват.Комплект съдове за готвене : Изработен е от материал от неръждаема стомана, има добри показатели за устойчивост и окисляване, е трайна в продължение на дълъг експлоатационен срок.Лъжици за разбъркване коктейли : Чист и стилен външен вид, гладка повърхност прави тези комплекти винаги блестяща.Осъществяване Списък 6 х прибори Функции - Удобно да се пазят, нито един от предметите не са неравни краища или лица. - Прибори за хранене от неръждаема стомана лесни за почистване за по-нататъшна употреба. - Разбъркайте и сервирайте салата лесно и стилно. - Материал : неръждаема стомана - Обикновен външен вид, без излишни дразнещи орнаменти, класически дизайн, подходящ за кухненски бокс столовым уреди от всякакъв стил. - Е идеално място за пикник, плодове, училищни вечери, партита или на ежедневните хранения.Информация за стоки, Набор от прибори за хранене от неръждаема стомана е здрава за ежедневна употреба, в него са включени рамото, лъжица и гевгир.Здрав за по-дълга употреба.Никакви пластмасови прибори за хранене, те могат да се ползват през годините.Той ще изглежда по същия начин, дори и след много години използване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини