• New
ME.LASH 3D Удължаване на миглите Кратък прът C/D Curl 0,10 мм Готови на Вентилатора За Удължаване на мигли, Ръчно изработени (3D-0.10-D, 9 mm x 3)

ME.LASH 3D Удължаване на миглите Кратък прът C/D Curl 0,10 мм Готови на Вентилатора За Удължаване на мигли, Ръчно изработени

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

1 Изработен е от висококачествени корейски синтетични влакнести материали, по-мека, копринена, удобен. С помощта на най-модерната технология на полагане, корен не се отделя след отстраняване на миглите. Миглите е лесно да се прибира с лента за удължаване на миглите и миглите заедно след отстраняване на лентата за пренос. Тези готови на вентилатора за изграждане на миглите имат стабилна кривина, не се разпадат.И те могат дълго време да остане при вас в очите му. 12 Линии в тава, 240 фенове в тава.C/ D къдря, дебелина 0,10 mm, от 8 мм до 15 мм по ваш избор. Изработен е от висококачествени корейски синтетични влакнести материали, по-мека, копринена, удобен. С помощта на най-модерната технология на полагане, корен не се отделя след отстраняване на миглите. Миглите е лесно да се прибира с лента за удължаване на миглите и миглите заедно след отстраняване на лентата за пренос. Тези готови на вентилатора за изграждане на миглите имат стабилна кривина, не се разпадат.И те могат дълго време да остане при вас в очите му. 12 Линии в тава, 240 фенове в тава.C/ D къдря, дебелина 0,10 mm, от 8 мм до 15 мм по ваш избор.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини