• New
TKFDC Домакински Умен Индукционный кофа за Боклук с капак 7Л Кофата за боклук за Баня с Тоалетна четка и кутия за Салфетки Автоматично Кофата за резервоар от Неръждае?

TKFDC Домакински Умен Индукционный кофа за Боклук с капак 7Л Кофата за боклук за Баня с Тоалетна четка и кутия за Салфетки

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Многофункционално интелигентна кофата за боклук, четка за тоалетна и плъзгащо се чекмедже за хартия, с три входа, лесен за съхранение, спестяващ време и отговарящи на вашите различни нуждиЦялата бъчва херметически затворена, за да се задържи миризмата на боклук, за да се предотврати препълване на отпадъци и поддържане на чистотата в дома.Двойна кофа с дръжка, лесно се извлича, удобно съхранявани, лесен за почистване; конструкция на притискателния пръстен, скрит торба за боклук, хигиенично и приятно. без докосване!Просто движение на ръката се отваря капака.Ние ви препоръчваме да използвате това е кофа за боклук в офиси, бани, спални и т. Мощен кухненско кофа за боклук.Многофункционално интелигентна кофата за боклук, четка за тоалетна и плъзгащо се чекмедже за хартия, с три входа, лесен за съхранение, спестяващ време и отговарящи на вашите различни нужди.Цялата бъчва херметически затворена, за да се задържи миризмата на боклук, за да се предотврати препълване на отпадъци и поддържане на чистотата в дома.Двойна кофа с дръжка, лесно се извлича, удобно съхранявани, лесен за почистване; конструкция на притискателния пръстен, скрит торба за боклук, хигиенично и приятно. без докосване!Просто движение на ръката се отваря капака.Ние ви препоръчваме да използвате това е кофа за боклук в офиси, бани, спални и т. Мощен кухненско кофа за боклук.Кофата за боклук, наистина елегантно и красиво.Тънки и компактни кофи за боклук може да се използва в тесни ъгли, а мъртвите ъгли могат да се използват ефективно.Материал : Неръждаема стомана Обем на продукта : 7 л /1,8 литра Област на приложение : тоалетна, баня и т. Пакетът включва : 1 * кофа за Боклук забележка : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Снимки На продукта не други предмети, освен боклуци кофи. Размер се измерва ръчно.Това може да бъде погрешно, това е нормално, моля, обърнете се към самия размер, благодаря. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от снимките, моля, приемете.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини