• New
Слънчеви Градински Фенери ShunbenZM, 6 X 6 led Светлини-светулки захранван със слънчева енергия, Слънчева светлина На открито Водоустойчив, Слънчеви Градински Декоративн?

Слънчеви Градински Фенери ShunbenZM, 6 X 6 led Светлини-светулки захранван със слънчева енергия, Слънчева светлина На открито

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

✨ [Слънчев огън за декор на градина] Външни непромокаеми соларни лампи карат вашия дом и градина свети всяка нощ, а слънчевите светлини-светулките придават блясък на вашия дворТова е идеалното външно декорация за двор, дворове, тревни площи и тротоари, както и е подходяща за Хелоуин, Коледа, сватби, Нова година, партита, всякакъв повод, които допълват атмосферата на пейзажа. ? [Водоустойчивост и устойчивост] Нашите лампи Светулка, изработени от водоустойчив материал IP65, те водоустойчив, устойчив на топлина и замерзанию, издържа на дъжд, градушка и сняг и се съхраняват в лошо време.Клоните са гъвкави и издръжливи, и раскачиваются на вятъра. ? [Easy to Тсе] осветителни Тела Светулка са лесни за използване, тъй като няма кабели или вилици не се изисква, просто се култивира соларни лампи светулка в градината си, захранват от слънчеви батерии.Когато е тъмно, солнцезащитная панел автоматично изключва светлината, когато се чувства силна светлина.Осветлението в градината Светулка, подобни на светулки в задния двор, което прави семейството си много спокоен и забавен.Той изпълнява две функции : топло бяла светлина и блясък. ? [Индивидуален дизайн] Слънчева светлина светулка раскачиваются на вятъра, когато той духа, и ги топло бяла светлина може да изгори постоянно или да мигат.Докато нашите многоцветни тела могат бавно да променя цвета си, нашите градински осветителни тела са предназначени за това, за да се разклати и да танцуват на вятъра, припомня стайку светулки танцуват в двора, създавайки топла и чудесна атмосфера за вашия двор. ? [Висококачествени материали] led лампа огън, обхват от PVC с висок коефициент на пропускливост на светлина, капацитет на батерията 600 mah Ni-MH 1,2 В, зареждане от слънчева светлина в продължение на 4-6 часа, осветление в продължение на 8-12 часа, с две функции на постоянно включване и смущения, са на разположение за избор. ✨ [Слънчев огън за декор на градина] Външни непромокаеми соларни лампи карат вашия дом и градина свети всяка нощ, а слънчевите светлини-светулките придават блясък на вашия двор.Това е идеалното външно декорация за двор, дворове, тревни площи и тротоари, както и е подходяща за Хелоуин, Коледа, сватби, Нова година, партита, всякакъв повод, които допълват атмосферата на пейзажа. ? [Водоустойчивост и устойчивост] Нашите лампи Светулка, изработени от водоустойчив материал IP65, те водоустойчив, устойчив на топлина и замерзанию, издържа на дъжд, градушка и сняг и се съхраняват в лошо време.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини