• New
Сгъваеми калъфи за телефони, Съвместими С OnePlus Nord CE 2 Lite 5G, една Чанта-портфейл, Държач, флип-надолу Защитно Кобур, Слот за карти, Кобур за мобилен телефон, Магнитна об?

Сгъваеми калъфи за телефони, Съвместими С OnePlus Nord CE 2 Lite 5G, една Чанта-портфейл, Държач, флип-надолу Защитно Кобур,

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

1 Специално проектиран за смартфон. Пълна защита на вашия мобилен телефон.Разнообразие от цветове. Идеални деколтета за фотоапарати, тонколони, стойки и други портове. 100% е абсолютно нов, лесен, изключително тънък, уникален, приличен дизайн.Чанта-портфейл от изкуствена кожа, флип калъф за телефон, слот за карта, калъф за телефон, устойчив на удари калъф за мобилен телефон, калъф-поставка с магнитна тока, съвместим с One Plus Nord CE 2 Lite 5 G. Специално проектиран за смартфон. Пълна защита на вашия мобилен телефон.Разнообразие от цветове. Идеални деколтета за фотоапарати, тонколони, стойки и други портове. 100% е абсолютно нов, лесен, изключително тънък, уникален, приличен дизайн.Чанта-портфейл от изкуствена кожа, флип калъф за телефон, слот за карта, калъф за телефон, устойчив на удари калъф за мобилен телефон, калъф-поставка с магнитна тока, съвместим с One Plus Nord CE 2 Lite 5 G. Многофункционален устойчив на удари калъф за мобилен телефон, защитен от падане, съвместим с One Plus Nord CE 2 Lite 5 G. Калъф за вашия телефон, има 3 слотове за карти и страничен джоб, в който могат да се носят карти и мъничко по време на пътуване. Калъф за телефон е снабден с надежден магнитно закопчаване, вие ще знаете със сигурност, че вашият телефон, е добре защитена. Функция за стойка може да ви направи по-удобен при гледане на филми или видео клипове.В същото време осигурете защита за вашия телефон. Пълен достъп до точна вырезам за всички портове, бутони, сензори и камери. Изработен от изкуствена кожа.Те изглеждат стилно, да се докоснат изглеждат естествени и меки.Стилен дизайн, подходящи за всички поводи.Това е идеален подарък за себе си, семейството и приятелите.Пратката включва : 1 х кожен флип калъф за телефон, телефон в комплекта не е включена, чудесно качество на изработката с висококачествена външна тапицерия от изкуствена кожа и мека вътрешна подплата от микрофибър.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини