• New
Модул от твърди регулатор на напрежението еднофазно силен твърди реле ILAME SSR 220V с защитно покритие за изпращане на термична паста (Цвят: с потенциометром, размер: 40A)

Модул от твърди регулатор на напрежението еднофазно силен твърди реле ILAME SSR 220V с защитно покритие за изпращане на термична

Оценка на продукта:
BGN 43.89

Сума
В магазина

1 При натоварване над 10 А трябва да се използват радиатор и да нанесе добра термична паста между опорна плоча твърди реле разсейване на топлината и монтажна повърхност на радиатора, както и използване на вентилатор на 60 или повече. Обикновено трябва да поставите компоненти с определено напрежение скоба почивен основание терминал за защита, като варистор (ПОДВ.Препоръчително е да използвате варистор с напрежение, 1,6-1,9 пъти в излишък номинално. Не може да се използват една и съща точка за управление на множество твердотельными реле. Между управляващ терминал и през почивните дни терминал липсва изолация и може да се използва само в случаи на ръчно управление резистивными товари с ниски изисквания, и се използва с повишено внимание в случаи на високи изисквания, като например индуктивни товари.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини