• New
QIYHBVR Радиоуправляеми автомобили 1:8 с Дистанционно управление, Електрически, 4WD Бесщеточный Моторни Спортни Състезания Хоби Играчка Кола Класа на Модел на превозно?

QIYHBVR Радиоуправляеми автомобили 1:8 с Дистанционно управление, Електрически, 4WD Бесщеточный Моторни Спортни Състезания

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

★ Вентилирани вседорожные гуми са изработени от висококачествена гума, която осигурява дълготрайност и невероятен сцепление при всякакви пътни условияГуми залепени за здрав метален найлонови следа и са оборудвани с висококачествени вложки за по-добра подкрепа на протектора. ★ RTR е снабден с 3-канальным предавател и установени в завода приемник с AVC, регулаторния подаване| усилие по поръчка.Те в съчетание с определен интелектуален ESC 100 A предоставят възможност за телеметрия за проследяване на скоростта, напрежението на батерията и други данни в режим на реално време. ★ Снабдени с амортисьори силиконови о-пръстени и имат резба за лесно регулиране на височината при шофиране.В комбинация с предно и задно окачване с двойни носачи, предни и задни стабилизатор на щанги и по-голям заден двоен конус те осигуряват гоночному колата несравнима управляемост на оф-роуд. ★ В предната и задната част на рамката са монтирани стабилизиращи щанги за увеличаване на устойчивостта при ходене, хидравлични амортисьори, които позволяват лесно регулиране на височината на автомобила, и аеродинамично оптимизиран корпус на колата. ★ Гигантски двуслойни спойлер отзад с по-разсейвател, голяма предната порести система за защита от сблъсъци, гуми повишена проходимост с високо сцепление, система за стабилизиране на каросерията AVC и подсилена система за подготовка - всичко това е стандартна конфигурация. ★ Вентилирани вседорожные гуми са изработени от висококачествена гума, която осигурява дълготрайност и невероятен сцепление при всякакви пътни условия.Гуми залепени за здрав метален найлонови следа и са оборудвани с висококачествени вложки за по-добра подкрепа на протектора. ★ RTR е снабден с 3-канальным предавател и установени в завода приемник с AVC, регулаторния подаване| усилие по поръчка.Те в съчетание с определен интелектуален ESC 100 A предоставят възможност за телеметрия за проследяване на скоростта, напрежението на батерията и други данни в режим на реално време. ★ Снабдени с амортисьори силиконови о-пръстени и имат резба за лесно регулиране на височината при шофиране.В комбинация с предно и задно окачване с двойни носачи, предни и задни стабилизатор на щанги и по-голям заден двоен конус те осигуряват гоночному колата несравнима управляемост на оф-роуд.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини