• New
Abaodam Бамбук скачане на въже, скачане на въже за Деца, скачане на въже за Фитнес, скачане на въже За Момчета, скачане на въже, За Упражнения, Въжета, Детска Играчка За С?

Abaodam Бамбук скачане на въже, скачане на въже за Деца, скачане на въже за Фитнес, скачане на въже За Момчета, скачане на

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Скачане на въже за ФИТНЕС - подарък за ваш приятел или семейство, които обичат фитнес, покажете им своята любов и грижиТРЕНИРОВОЧНАЯ скачане на въже - Дайте я на любимия човек за рожден ден, Коледа, празник, фестивал на изкуствата.Скачане на въже НА ОТКРИТО - това е лесно и ефективно, тя помага за укрепване на тялото и подобряване на издръжливостта.ДЕТСКИ СКАЧАНЕ на ВЪЖЕ - ефективно предотвратява усукване, намотку или огъване въжета.Осигурете стабилна и спокойна въртене.Скачане на въже за СКАЧАНЕ - тя поддържа бързи скокове, като се избягва перекручивания, отговарящи на вашите нужди в областта на сигурността и удобството.Осъществяване на списък 1 х скачане на въже, Особености -Материал : изкуствена студентски скачане на въже -Цвят : розов градинска скачане на въже -Размер : 175,00 X2,50 X1,00 см / 68,78 X0,98 X0 скачане на въже за момичета. -Забележка : Подходяща за хора, чийто ръст по-малък от 1 въжета за момичета. - Това е лесно и ефективно, а също така помага за укрепване на тялото и за подобряване на издръжливостта, да се упражнява на въже. - Той поддържа бързи скокове, като се избягва усукване, отговарящи на вашите нужди за безопасността и удобството на фитнес-скачане на въже. - Ергономични дръжки са предназначени за вашата безопасност и удобство, удобно да ги държат в скакалке, украсена с мъниста. - Ще можете да носите с въже за скачане, поставяйки я в чантата си, когато се наложи тренировка подскача. - Обеспечивайте удобно захващане всеки път, като ви позволява да се съсредоточи изцяло върху вашите тренировки, когато децата скачат на въже.Описание на продукта Момчета скачат на въже с помощта на нашата въже, ще можете да изпълнявате упражнения за цялото тяло, които ефективно се харчат калории и помагат за поддържане на здравето.регулируема скачане на въже, Независимо от това, жените или мъжете, деца или възрастни, начинаещ или опитен човек, можете да започнете да скачат на въже по всяко време и на всяко място.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини