• New
Колички KNOXC, Плажна Количка, Тежкотоварни Сгъваема Количка, Количка за Плаж на къмпинг с лицеви издърпайте тракшън, Джобно Градинско превозно средство, с Регулиров?

Колички KNOXC, Плажна Количка, Тежкотоварни Сгъваема Количка, Количка за Плаж на къмпинг с лицеви издърпайте тракшън, Джобно

Оценка на продукта:
BGN 23.53

Сума
В магазина

Характеристики : Количка за къмпинг е Регламентирана дръжка, която е удобна за транспортиранеДва мрежести торбички за съхранение на малки предмети. два предните колела могат да се въртят на 360 ° и посоката на движение на количките за пазаруване можете свободно да се промени.Материал : Градински сгъваема количка е изработена от плътна оксфаткани с висока плътност, която е различна устойчивост на износване и дълготрайност. Поставка представлява стоманена тръба с пластмасово покритие, която се отличава с висока якост и може да се използва с увереност.Сгъваем и удобен за носене : зад няколко прости стъпки може да се намали до малък размер, за да се побере в багажника на вашия автомобил.Информация за продукта : Зона за сваляне??Размер на градински suv е 94 X 61 X 35 см / 37 X 24 X 14 инча, а размерът в сгънат вид е 61 Х 20 Х 80,5 см / 24 X 8 X 32 инча, което позволява ефективно да се пести място.Теглото е около 10 кг, а максимално натоварване 100 кг фронт / 220 кг. Многофункционалност : тази количка е подходяща за различни превозни средства.Той също е много подходящ за кемпингового почивка и семейни пътувания.Тази преносима количка -незаменим инструмент за пътуване по плажа, тя ви позволява да лесно да се събере всичко необходимо за плаж на един път, спестявайки време и усилия, така че можете да прекарате повече време, почивка на слънце и играят в морето.Характеристики : Сгъваема, лесно переноске, не заема място Двухтактная те могат да се управляват под различни ъгли в зависимост от различните нужди на Голям капацитет, може да превозва 100 кг фронт / 220 кг с колела, плавно и тихо плъзгане на Тъканта, кошница за кола е подвижна за лесно чистки6. Двойна спирачна система, сейф и защищеннаяособенности : 1. Заглавие : Градински ТележкаМатериал : Бичи плат, пластмасова стоманена тръба, полиуретанова кошница Размер : 94 X 61 X 35 см / 37 X 24 X 14 инча Размер : 61 X 20 X 80,5 см / 24 X 8 X 32 дюйма5. Товароподемност : 100 кг фронт/220 кг Комплект : Сгъваема количка с лицеви издърпайте мряна, чанта за съхранение (без да се включват други неща) Забележка : поради ръчно измерване на изделия грешка е около 1 см, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря за разбирането.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини