• New
Стандартна система за рециклиране на аерозолни бутилки AeroVent 10004840 | Бързо пробиване и сливи | Отговаря на изискванията на 50 държави | Сверхпрочная | Заварени констру?

Стандартна система за рециклиране на аерозолни бутилки AeroVent 10004840 | Бързо пробиване и сливи | Отговаря на изискванията

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

✔️ НАМАЛЯВАНЕ на РАЗХОДИТЕ - Система за рециклиране на аерозолни бутилки Aero Vent STANDARD от Newstripe 10004840 позволява бързо пробива и да се налива аерозолни флакони за намаляване на разходите за опасни отпадъциСтандартно устройство за пробиване на аерозолни бутилки Aero Vent притежава много функции за безопасна експлоатация на Aero Vent 1 X, но е по-икономична версия. ✔️БЕЗОПАСНО – Уникален дизайн Aero Vent го прави най-сигурната система за рециклиране на аерозолни бутилки.Абсолютна защита на оператор, постига един удар, който първо е напълно герметизирует камера и пронизва буркан.Други системи разчитат на скоби и уплътнителни пръстени, които могат да доведат до изтичане на информация и опасния обратен удара в лицето на потребителя. ✔️ ПЪЛНО СЪОТВЕТСТВИЕ на Стандарт Aero Vent отговаря на изискванията във всички 50 държави и отговаря на OSHA, СИП и калифорнийски правила.Според препоръките на СИП 40 CFR 261-268, преработени аерозолни флакони, сега е възможно да се рециклират като неопасные отпадъци за рециклиране и продава скрап. ✔️УНИВЕРСАЛЕН – Предназначени за по-малките генератори на отпадъци, Aero Vent Standard е уникална конструкция на тавата, която позволява използването на аерозолни флакони с различни размери с диаметър 3 см и дължина до 10 инча само с едно чекмедже.Быстросменные алуминиеви капачки в капака се заменя за различни размери на аерозолни бутилки, което прави това устройство е универсална система за рециклиране на аерозолни бутилки. ✔️ ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ - С гордост произведено в САЩ - с подкрепата на нашите с 18-месечна гаранция, най-дългата в индустрията. ✔️ НАМАЛЯВАНЕ на РАЗХОДИТЕ - Система за рециклиране на аерозолни бутилки Aero Vent STANDARD от Newstripe 10004840 позволява бързо пробива и да се налива аерозолни флакони за намаляване на разходите за опасни отпадъци.Стандартно устройство за пробиване на аерозолни бутилки Aero Vent притежава много функции за безопасна експлоатация на Aero Vent 1 X, но е по-икономична версия. ✔️БЕЗОПАСНО – Уникален дизайн Aero Vent го прави най-сигурната система за рециклиране на аерозолни бутилки.Абсолютна защита на оператор, постига един удар, който първо е напълно герметизирует камера и пронизва буркан.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини