• New
Casa Vieja 52Casa Trilogy Вътрешен Вентилатор на Тавана с led Осветление от Антични Месинг с Реверсивными Остриета от Орехово-Черешово Дърво, Алебастровая Стъклена Купа за Все?

Casa Vieja 52Casa Trilogy Вътрешен Вентилатор на Тавана с led Осветление от Антични Месинг с Реверсивными Остриета от Орехово-Черешово

Оценка на продукта:
BGN 187.47

Сума
В магазина

размах на острието 52 инча ъгъл на наклон на острието 12 градуса. размер на двигателя 153 х 16 mm. Навес с ширина 5 1/4 инча и височина от 2 инча.Лампата е с ширина 12 см и височина 6 1/2 инча.Двигател с антични месинг покритие.Пет обратните остриета с покритие от орехово дърво /череша.Купа от алебастрового стъкло.Включва многослойни шапки.Лампата разполага с три светодиодни крушки на базата на sconces свещ мощност 4 Вата. 300 лумена всеки. Цветна температура 2700К.Управление на вентилатор на тавана с тянущей верига.Вентилатор на тавана Casa Трилогия.Възможност за двойно монтаж.Възможност за адаптиране към нисък профил. В комплекта са включени спускной прът с диаметър 4 1/2 инча.Височина на вентилатора е на 12 1/2"от тавана до остриета, 19"от тавана до долната част на лампа (4 1/2"низходящото дупка).Чист и прост дизайн за дневни зони, кухни и много други.Този вентилатор на тавана с двойна стена оборудван с двигател с антични месинг покритие и пет реверсивными ножове в довършителните работи от орех и череша.Комплекта включва лампа от алебастрового стъкло с три енергоспестяващи светодиодни крушки в комплект.От колекцията Trilogy марка Casa Vieja.За допълнително управление се нуждаят от по-дълбок козирка (продукт R0107).Вентилатори Casa Vieja вече повече от двадесет години, представляват върха на дизайн и ценности.Купувайте освежаващи фасоны за помещения и на открито.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини