• New
Bag-държач за малки инструменти MELOTOUGH, Чанта-Органайзер за малки работи, Чанта за инструменти и държач за ножове с капаче + 2-инчов найлонов работен колан с быстросъем?

Bag-държач за малки инструменти MELOTOUGH, Чанта-Органайзер за малки работи, Чанта за инструменти и държач за ножове с капаче

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

?️ ТЕЖКОТОВАРНИ калъф за МАЛЪК и на ПРИТЕЖАТЕЛЯ на ИНСТРУМЕНТА : Тежкотоварни държач за инструмент с водонепроницаемостью и дълголетие от 1680 D полиестер ? НАПЪЛНО РЕГУЛИРУЕМ колан ЗА РАБОТНИ инструменти : Дължина : 55 см, дължина : 2 инча, подходящ за талията 32 "~ 51". ?️ МАЛКИ ПОДСУМКИ ЗА ИНСТРУМЕНТИ : Метална скоба или туннельная панти са Подходящи за колан с ширина до 2 3/4 инча. ? БЫСТРОСЪЕМНЫЙ КОЛАН ЗА ИНСТРУМЕНТИ : след затягане на колана да не се плъзга, остава на място, удобен и лесно се затваря и се отваря. ✅КАЧЕСТВО МЕЛКОТРАВЧАТОГО ТЕСТОТО : тя може да издържа едни от най-тежки условия на експлоатация.На първоначалния купувач се разпространява нашата ограничена доживотна гаранция за дефекти в материала или изработката. ✅ Здрав материал : Сверхпрочный държач за инструменти с водонепроницаемостью и дълголетие от 1680 D полиестер. ✅ Здрав материал : Сверхпрочный държач за инструменти с водонепроницаемостью и дълголетие от 1680 D полиестер.Чанта за малки инструменти MELOTOUGH, чанта за инструменти Min Work Organizer и държач за ножове с капаче + 2-инчов найлонов работен колан с быстросъемной метална катарама.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини