• New
SDFGH Фитнес Тракер, Часовници, Гривни, За Упражняване на Спортни Часовници наблюдение на сърдечната честота Смарт Гривна на Китката Сензорен Екран Крачкомер Часовн?

SDFGH Фитнес Тракер, Часовници, Гривни, За Упражняване на Спортни Часовници наблюдение на сърдечната честота Смарт Гривна

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

★ Мониторинг, физическа умора нормални хора понякога се чувстват умора, при продължително умора могат да страдат от хронична умора, мога навреме, за да предаде реалното състояние на организма ★ Използването на 3 D сензор и трехосевого сензор от ново поколение за събиране на данни за трите измерения на КООРДИНАТНАТА в реално време чрез филтриране, откриване на върхове и дъна и други процеси. ★ Дистанционно за управление на камерата, захватывайте прекрасни моменти по всяко време, на всяко място, под всякакъв ъгъл, лесно замразяване всеки, зареждайте 1 час, нормалното използване в продължение на 7 дни. ★ водоустойчив международно ниво водонепропускливост и пыленепроницаемости позволява не само да защити частици в ежедневния живот, на прах, на пот и други вещества също могат да бъдат директно се измие с вода, и да се носи по време на плаване. ★ Алгоритъм за контрол на нивото на кръвното налягане в реално време, не изисква свързване на сложни операции, мобилен телефон, директно показва кръвно налягане на големия екран на гривната, а интелигентен светлочувствителен чип за наблюдение на сърдечната честота в реално време може точно да сканира промяна на сърдечната честота. ★ Мониторинг, физическа умора нормални хора понякога се чувстват умора, при продължително умора могат да страдат от хронична умора, мога навреме, за да предаде реалното състояние на организма. ★ Използването на 3 D сензор и трехосевого сензор от ново поколение за събиране на данни за трите измерения на КООРДИНАТНАТА в реално време чрез филтриране, откриване на върхове и дъна и други процеси. ★ Дистанционно за управление на камерата, захватывайте прекрасни моменти по всяко време, на всяко място, под всякакъв ъгъл, лесно замразяване всеки, зареждайте 1 час, нормалното използване в продължение на 7 дни. ★ водоустойчив международно ниво водонепропускливост и пыленепроницаемости позволява не само да защити частици в ежедневния живот, на прах, на пот и други вещества също могат да бъдат директно се измие с вода, и да се носи по време на плаване. ★ Алгоритъм за контрол на нивото на кръвното налягане в реално време, не изисква свързване на сложни операции, мобилен телефон, директно показва кръвно налягане на големия екран на гривната, а интелигентен светлочувствителен чип за наблюдение на сърдечната честота в реално време може точно да сканира промяна на сърдечната честота.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини