• New
Универсално монтиране на стена за високоговорители DAGCUXIN DA-212 за малки тонколони, Стойки за монтиране на стена говорители на рафта с книги, стойки за високоговорите?

Универсално монтиране на стена за високоговорители DAGCUXIN DA-212 за малки тонколони, Стойки за монтиране на стена говорители

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Сверхпрочная конструкция от лят под налягане алуминийТази група е предназначена за използване на тухлени стени, или бетона, и побира до 30 кг. Ъгъл до 120 ° и завъртане на 180 ° осигуряват перфектния ъгъл за слушане, лесно адаптиране на високоговорителя.Наслаждавайте се на оптимално качество на звука навсякъде в помещения с помощта на стена планини за универсалните тонколони Howonder.Това е универсална конзола за монтиране на високоговорител е стилен външен вид.Съвместим с повечето марки апарати, представени на пазара.Лесно можете да го зададете за няколко минути.Идеален за вътрешно и външно използване. срок на експлоатация 30 години. Забележка : Приложените винтове са подходящи само за употреба на твърди и тухлени стени.Те не могат да се използват на циментова замазка стените и дървени панели.Сверхпрочная конструкция от лят под налягане алуминий.Тази група е предназначена за използване на тухлени стени, или бетона, и побира до 30 кг. Ъгъл до 120 ° и завъртане на 180 ° осигуряват перфектния ъгъл за слушане, лесно адаптиране на високоговорителя.Наслаждавайте се на оптимално качество на звука навсякъде в помещения с помощта на стена планини за универсалните тонколони Howonder.Това е универсална конзола за монтиране на високоговорител е стилен външен вид.Съвместим с повечето марки апарати, представени на пазара.Лесно можете да го зададете за няколко минути.Идеален за вътрешно и външно използване. срок на експлоатация 30 години. Забележка : Приложените винтове са подходящи само за употреба на твърди и тухлени стени.Те не могат да се използват на циментова замазка стените и дървени панели.Универсално монтиране на стена за високоговорители DAGCUXIN DA-212 за малки тонколони, стойки за монтиране на стена говорители на рафта с книги, стойки за високоговорители, за съраунд звук, могат да се настанят до £ 30 (2 опаковки черен цвят).

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини