• New
Guangpat 20 бр. Стикери с Националния флаг Конго за мъже И жени, Това е в моята ДНК, пръстов Отпечатък, Конго, Кръгли стикери, Етикети, с Карта, Конго, Етикети за Бутилки с в?

Guangpat 20 бр. Стикери с Националния флаг Конго за мъже И жени, Това е в моята ДНК, пръстов Отпечатък, Конго, Кръгли стикери,

Оценка на продукта:
BGN 53.64

Сума
В магазина

ЦЕНЕН НАБОР от стикери CORLORFUL : 20 броя стикери, всяка с размер около 3 см в диаметърОтличен материал : Водоустойчив стикер, защищающая от пот, на повърхността на стикери има защитен слой, който запазва стикер ярка, чиста и има дълъг срок на служба, лесно отстранява и е залепен към оценят дарове.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : можете да използвате забавни стикери за декорация на вашите пакети с бонбони, както и за подаръци, като например книги, кашони, опаковъчна хартия, бележка книги, дрехи, поздравителни картички, дневници, занаяти собствените си ръце, и навсякъде, където искате.Лесно прекъсва : просто свалям етикети с кръгла повърхност, можете да декоративни елементи по своему, лепкава и красиви, материалът е лек и преносим, и се насладете на удоволствие по всяко време и на всяко място.Сервизно обслужване : Ние се стремим за подобряване на вашия опит покупка, ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас за първи път, ние ще ви предоставим персонализирани услуги.Материал : хартия В комплекта са включени : Забавни стикери Декоративни стикери, страхотни бонбони, украса за опаковане на подаръци, идеални за подаръци Готини стикери стикери-Цветни самозалепващи етикети, лесно отклеиваются, сладък изглеждат scrapbooking, бутилка с вода, пощенски пликове, блокнотах, планирани, лаптоп, албум за рисуване, поздравителни картички, фоторамках, скейтбордове, багаж, коли, бамперах, мотори, мотор, сноуборд, чаши, превозно средство, китара, етикети на стените, прозорците, вратите, огледала, чаши, подарък кутии, печати, триковете или подаръчни пакети за предложения, занаяти собствените си ръце, книги, фотоалбуми (всяка суха, гладка, чиста повърхност) Как да се използва?1. Помислете за това къде искате да поставите материал2. Почистете повърхността объекта3.Повдигна долната част на хартия 4. Здраво залепете стикер до повърхността на предмета, не оставяйки зазоров5.Ако приклеено неправилно, може да скъса го и го залепи отново 6.Горещ въздух може да се направи стикер по-силен.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини