• New
FMOGG Външна 5-13 см Пластмасова Наклонена Площадка, Улични Триъгълни Филета Рампи, Площадка За паркиране на Кола В Планината, Площадка За Верандата на Вилата, Филета Р?

FMOGG Външна 5-13 см Пластмасова Наклонена Площадка, Улични Триъгълни Филета Рампи, Площадка За паркиране на Кола

Оценка на продукта:
BGN 45.13

Сума
В магазина

: Функции : вогнутый и изпъкнал дизайн на повърхността, за предотвратяване на приплъзване на колелата, силно триене, дълъг живот; : Применимая сцена : на открито, вратата на магазина, фабриката на портата, пред училищата, пътищата, suv, кола, частна употреба;. : Продуктът е здрав и издръжлив, издържат продължително налягане и дълъг експлоатационен живот.Той има по-малко износване на автомобила, липса на шум и добра амортизация;. : Нашите гумени рампи предназначени за облекчаване на удара на всички колела, или на превозното средство, благодарение на способността им да амортизира удара и намаляване на нивото на шума;. : Функция : Изработен е от висококачествени материали, с висока устойчивост на хлъзгане и натиск, на всяка дължина, удобно переноске;. : Функции : вогнутый и изпъкнал дизайн на повърхността, предотвратява приплъзване на колело, силно триене, е здрава;. : Применимая сцена : на открито, вратата на магазина, фабриката на портата, пред училищата, пътищата, suv, кола, частна употреба;. : Продуктът е здрав и издръжлив, издържат продължително налягане и дълъг експлоатационен живот.Той има по-малко износване на автомобила, липса на шум и добра амортизация;. : Нашите гумени рампи предназначени за облекчаване на удара на всички колела, или на превозното средство, благодарение на способността им да амортизира удара и намаляване на нивото на шума;. : Функция : Изработен е от висококачествени материали, с висока плъзгане способност и устойчивост на натиск, всякаква дължина, удобно переноске;.

Основни свойства

Избор на купувачи

Велоергометри за помещения под наем За Колоездене На Закрито С Эспандерами за ръце и Кардиомонитором 8 Нива на Контролирани Магнитно

BGN 3.00

【8 нива на контролирани магнитно съпротивление】 : Този магнитен велоергометър е съвместим с различна с

Новини