• New
Kawailay, 12 бр., Строителни Ключодържатели, Силиконов Ключодържател за Трактор, Гривни с Горски Животни, Окачване, Тематични Вечерни Аксесоари за Детската душа, за Рожд?

Kawailay, 12 бр., Строителни Ключодържатели, Силиконов Ключодържател за Трактор, Гривни с Горски Животни, Окачване, Тематични

Оценка на продукта:
BGN 5.66

Сума
В магазина

【Пакетът включва】Вие ще получите 12 броя за подаръци за парти под формата на строителни машини, които са 6 вида стилове, всяка форма на по 2 парчета 【Материал】 е Изработен от висококачествен силикон и сплав, безопасни, не токсични, мек и гъвкав. 【Лесна употреба】 Това е идеалният висулка за вашата чанта, раница, ключ или друга украса. 【Идеален подарък】 Ключодържатели са 6 вида различни по външен вид, ги прекрасен външен вид да се хареса на момчетата или момичетата, дори за възрастни.Тези строителни автомобилни ключодържатели - идеален подарък за най-малките момчета и момичета. 【Широко приложение】 Тези ключодържатели да украсите вашите училищни чанти, раници, портфейли и така нататък.Също така е идеален подарък за рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, абитуриентски бал и всеки друг празник. 【Пакетът включва】Вие ще получите 12 броя за подаръци за парти под формата на строителни машини, които са 6 вида стилове, всяка форма на по 2 парчета. 【Материал】 е Изработен от висококачествен силикон и сплав, безопасни, не токсични, мек и гъвкав. 【Лесна употреба】 Това е идеалният висулка за вашата чанта, раница, ключ или друга украса. 【Идеален подарък】 Ключодържатели са 6 вида различни по външен вид, ги прекрасен външен вид да се хареса на момчетата или момичетата, дори за възрастни.Тези строителни автомобилни ключодържатели - идеален подарък за най-малките момчета и момичета. 【Широко приложение】 Тези ключодържатели да украсите вашите училищни чанти, раници, портфейли и така нататък.Също така е идеален подарък за рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, абитуриентски бал и всеки друг празник. ? Пакетът включва?Вие ще получите 12 броя за подаръци за парти под формата на строителни машини, които са 6 вида стилове, всяка форма на по 2 парчета. ?Материал?Изработен е от висококачествен силикон и сплав, безопасни, не токсични, мек и гъвкав. ? Лесен за използване?Това е идеалният висулка за вашата чанта, раница, ключ или друга украса. ?Перфектния подарък?Ключодържатели са 6 вида различни по външен вид, ги прекрасен външен вид да се хареса на момчетата или момичетата, дори за възрастни.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини