• New
Aidjoin Планк за Пилатес, 2021 Преносим Комплект за Пилатес, Домашна Гимнастическая Стик за практикуване на йога с Линия за краката, за Линията на бедрата, Стрии, Тонизир?

Aidjoin Планк за Пилатес, 2021 Преносим Комплект за Пилатес, Домашна Гимнастическая Стик за практикуване на йога с Линия за

Оценка на продукта:
BGN 10.00

Сума
В магазина

Сервизно обслужване : Това е фирмен магазин AidjoinAidjoin се надява на добра комуникация с всеки клиент и ви осигурява задоволителен услуга!Благодаря ви за вашата подкрепа марката Aidjoin.Гаранция : Гаранционният срок на тази щанга за пилатес с каишка за краката е 12 месеца.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с продавача чрез страницата за поръчка и електронна поща.Ние ще ви служи 7 * 24 часа в седмицата.Лесен за носене : Този вид стик за пилатес могат да бъдат разделени в три секции, дължина в сгънат вид е само 13,19 инча, което е много удобно за носене.Можете да го използвате у дома си, в спортната зала или дори в офиса.Издръжлив е отличен за упражнения с ластик, йога, разтягане и тонизиране с ниско въздействие. Развивайте силно ядро, плоски прес и дълги и поджарые на мускулите, като се фокусира върху всяко движение. Лек и преносим, което позволява лесно да го използвате у дома или в лична студио тренировки. Силова тренировка без товар - това е ключът към развитието на функционални мускули без прекомерно натоварване на ставите. Може да се използва за тренировки по пилатесу, както и за тренировка на силата на горната част на тялото. Тегло на лентата са по-безопасна алтернатива резистивен трубкам, прът запознат за по-лесно съхранение. Включва щанга за пилатес с два 30-инчови кабелите на захранването с прикрепена вериги за краката от всяка страна на тръбата.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини