• New
CMNIM Подаръци от Акула, Чанта за грим с участието на Акула, Духът Ми, домашни Любимци, Акульи Неща, Океанская Косметичка за Водолаз, Любител на Морски Организми (Косме?

CMNIM Подаръци от Акула, Чанта за грим с участието на Акула, Духът Ми, домашни Любимци, Акульи Неща, Океанская Косметичка за

Оценка на продукта:
BGN 5.81

Сума
В магазина

【МАТЕРИАЛ】 : е Изработена от полиестерни влакнаВисококачествен памук и лен.Здрав цип, двустранен печат, двустранно водонепроницаемое покритие и невероятна печат на повърхността.Подходящ за всеки повод. 【ИЗМЕРЕНИЕ】 : 10*6.35 виж Подходящ за ежедневно носене.СЪВЕТИ : допустима грешка при измерване на ръка. 【Подарък】 : Създаване на прекрасен и смислен подарък, който ще донесе радост в някой ден или просто позитивно лечение за вашето семейство, студенти, приятели. Това е чудесен подарък за важен ден в продължение на една година. 【ПОДХОДЯЩ】 : Подходящ за всеки повод като рожден ден, Ден на благодарността, Коледа, или просто защото!И тя е достатъчно елегантно, така че всеки може да го носите както с ежедневни събития, така и с официалните дрехи почивка. 【Косметичка с цип】 : Слушалки, червило, ученически пособия, украшения и различни картички - всичко това може да сложи в чантата си.Чанти с различни принтом ще помогнат по-добре сортирани и обобщени аксесоари живота си.CMNIM се фокусира върху оригинален дизайн, се придържа към позициониране "оригинален дизайн, духовна свобода", се обръща внимание на качеството на продукта и опит за пазаруване на клиентите.Ние се стремим да намерите себе си в рутинна и да се стремят в интересна и чудесна сфера.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини