• New
Чанта за Масаж на Масата, Калъф За Носене на Един Плот, Чанта За Носене, СПА-на Масата, Чантата на Рамото за Масаж Легла, Професионална Портативна за Складного на Еди?

Чанта за Масаж на Масата, Калъф За Носене на Един Плот, Чанта За Носене, СПА-на Масата, Чантата на Рамото за Масаж Легла,

Оценка на продукта:
BGN 19.74

Сума
В магазина

【Здрав материал】 Чанта за масаж на масата е изработена от висококачествен платно и на материали от химически влакна, здрав и дълъг живот 【Преносим】 Калъф за носене масаж на масата и се използва главно за носене спа масаж легла, можете да го носите в ръка или на рамо. 【Спестяване на пространство】 Чанта за носене СПА-маса може също да се използва за съхранение на масаж легла, че е удобно и спестява място. 【Практични аксесоари】 Чанта през рамо за масаж легла е подходяща за най-масажни легла, практични аксесоари. 【Професионална】 чанта за масаж на масата, предназначена за масажисти и други професионалисти или аматьори.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : платно, химически влакна Цвят : черен Размер : Приблизително 90x62 x 18 cm /35,4x24,4x7,1 инча Подходящ размер масаж легла : приблизително 180x60x65 см /70,9x23,6x25,6 инча Максимално тегло : 15 кг Осъществяване Списък : 1 х чанта Забележка : Нови и стари модели ще бъдат изпратени на случаен принцип.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини