• New
Спа-Гривна За измиване на Китките От Микрофибър, Кърпа За Миене на Китките, Гривни За Измиване на Лицето, Поглъщащ Гривни, Гривни за Пот на Китката, което предотврат?

Спа-Гривна За измиване на Китките От Микрофибър, Кърпа За Миене на Китките, Гривни За Измиване на Лицето, Поглъщащ Гривни,

Оценка на продукта:
BGN 8.90

Сума
В магазина

[ГЪВКАВ И еластичен] Спа гривна за измиване на ръцете е изработена от гъвкав и еластичен материал, който е удобен за облегает китката всякакъв размер [ОТЛИЧНА водопоглъщаемост] Изработена от висококачествена кърпа, тази лента за кърпи за миене на китките притежава отлични водопоглощающими свойства, което я прави идеална за измиване на лице, отстраняване на грим или интензивни тренировки. [MULTI] Използвайте го по време на занимания по йога, спорт или работа у дома за бързо и удобно почистване. [ПРЕНОСИМИ] това е малкият размер 6x9 см позволява лесно да го носите със себе си в спортната чанта или в чантата си. [ТРАЙНОСТ] Материал от микрофибър е здрава и издържа на честа употреба и пране. 【Имали ли сте някога това, че имате намокри ръката си, когато умываетесь или нанасяте грим за себе си?】 Нашата спа-превръзка от неопрен за измиване на лицето с помощта на wrist washband ще ви помогне да решите този проблем.Получавате това, което искате, и ще се насладите на умыванием лице. 【Характеристики】 1. превръзка от неопрен за спа грим е мека и приятна за кожата 2. отлична еластичност, която е подходяща за повечето хора 3. прост дизайн, с хубав цвят 72. чудесно за употреба при умывании, вземането на душ, грима.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини